Всі категорії
Додати товар

Оригінальна чоловіча зимова куртка пуховик cmp man jacket fix hood

3900 грн
Опис

Оригінальна чоловіча зимова куртка пуховик Cmp Man Jacket Fix Hood Ексклюзивна новинка 2020 року! Країна бренду: Італія Сезон: зима/осінь Розміри: 46(S), 48(M), 50(L), 52(XL), 54(2XL) Всі фірмові лейби в комплекті! Живі фотографії! В наявності є відео-огляд курточок і обробки CMP - колекція одягу,взуття та аксесуарів, розроблені для занять на свіжому повітрі і повсякденному житті. Традиції виробництва, які завжди спрямовані на якість і ретельність опрацювання деталей Опис моделі: Оригінальний пуховик CMP Man Jacket Fix Hood від італійського виробника Campagnolo для щоденного носіння на холодну пору року! Виконаний з 100% поліестеру і 100% поліаміду Дві внутрішні кишені, петелька для вішалки Дві зовнішні кишені на блискавці Капюшон фіксується затяжками, знімний Утеплювач Feel Warm Flock з пластівців синтетичного волокна гарантує тепло, ветронепроницаемость і водостійкість Завдяки структурі пластівцями виріб залишається легким і м'яким, але при цьому його щільність залишає максимальну свободу рухів! Разработано учеными для воспроизводства натурального внешнего вида и сохранения характеристик даже при смачивании.
Технические решения и стилистическое содержание в итальянском вкусе разнообразных расцветок

Заказав их у нас Вы гарантируете себе 100% высококачественные материалы и соответствие выбранного товара с картинкой, ведь большинство рекламодателей использует общедоступные фотографии что не являются доказательством качества их товара.

Работают три магазина обуви по нашему городу. Около 18 лет опыта продажи кроссовок и другой качественной обуви!
Всі фотографії зроблені в живу і є безпосередньо нашим товаром. При необхідності зробимо фотографії потрібної пари взуття в будь-якому ракурсі!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Червоний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Призначення:
Повсякденні
Сезон:
Стиль:
Повсякденний
Особливості:
З капюшоном

Схожі товари