Всі категорії
Додати товар

Куртки o'neill utility jacket perform men's . style#0p0018

3399 грн
Опис

O'neill UTLTY сноубордична куртка відрізняється чистими лініями і лаконічним стилем, наповненим високотехнологічними функціями, що забезпечують найвищу функціональність. Водонепроникність і повітропроникність 10K / 10K, критично проклеєні шви, бічні вентиляційні отвори і утеплювач Thinsulate ™ середнього рівня для тепла без громіздкість, ергономічна форма і знімні снігові чохли означають, що вони працюють і в міських умовах. ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ: -Ергономічні вигнуті шви для максимальної свободи рухів. Шви розташовані під певним кутом, щоб забезпечити свободу рухів. -АУДІО КИШЕНЮ Покладіть сюди свою музичну пристрій, щоб легко отримати доступ до своїх мелодій. Кишені знаходиться всередині підкладки куртки, під нагрудною кишенею. Це дозволяє отримати до нього доступ, навіть не відкриваючи куртку. -ШИНГАРД Захисний шматок зручною тканини, щоб блискавка залишалася м'якою та затишною, прилеглої до підборіддя і запобігає поява висипу. -СПОЛУЧНА СИСТЕМА Система з'єднувачів розташована у верхній частині брюк. Це дозволяє прикріпити зимові гетри штанів до куртці як спереду, так і ззаду і з боків. Просто протягніть ремінь і вперед. КРИТИЧНО ЗАКЛАДЕНІ ШВИ Щоб зробити верхній одяг водонепроникною, вам знадобиться щось більше, ніж водонепроникні тканини - вам також знадобляться проклеєні шви. Простий шов стає проклеенным швом після того, як водостійка стрічка була акуратно і надійно накладена на прошитий шов. Критично заклеєні шви означають, що тільки шви проклеюються в критичних, незахищених областях. -ФІКСОВАНИЙ КАПЮШОН Нерухомий капюшон захищає від тепла і снігу. Капюшон ергономічної форми з вбудованим козирком для максимального захисту від грози. -КИШЕНЯ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ Місце для зберігання окулярів всередині куртки, коли вони не використовуються або потребують сушіння. Виготовлені з добре дихаючої вентильованим сітчастої тканини, ваші окуляри не запотівають, коли вони заховані в кишені для окулярів. -ПІДЙОМНИЙ КИШЕНЮ Зберігайте абонемент на підйомник в кишені (на блискавці). Карман всегда расположен на левой подмышке, чтобы с легкостью сканировать абонемент на подъемник у автоматических ворот контроля доступа.
-СНЕЖНЫЙ ГАЙТОР СЪЕМНЫЙ
Барьер между снегом и вашим телом при падении. Этот кусок ткани находится у нижнего края куртки с кнопками, которые закрывают его и препятствуют попаданию снега. Снежный чехол можно снять с куртки с помощью системы молнии, чтобы уменьшить объем, если он не нужен или не нужен.
-ШТОРМОВАЯ ПЛЕНКА
Закрывает молнию, чтобы не пропускать влагу и холодный воздух. Защитный клапан из ткани, который находится перед курткой поверх молнии, чтобы не допустить попадания холодного ветра в вашу куртку.

Страна производитель: Вьетнам
Страна бренда: США

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Утеплювач:
Поліестер
Продавець
galinakalina
galinakalina
Супер-продавець
Харків
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари