Всі категорії
Додати товар

Чоловіча куртка columbia go to jacket (omni-heat+omni-shield)

1850 грн
Опис

Дуже яскрава, стильна та молодіжна чоловіча куртка GO TO JACKET, яка представлена ​​компанією Columbia, чудово підійде для повсякденного носіння як восени, так і взимку. Це нова модель, для якої характерна простота, універсальність та зручність.

Куртка дуже тепла, незважаючи на її легкість. Модель куртки пошита по фігурі, що дозволяє підкреслити всі переваги тіла чоловіка.

Поверхня куртки оснащена водонепроникним покриттям OMNI-SHIELD, що утворює захист від вологи, відштовхуючи її з поверхні. Завдяки цим особливостям куртка сохне у рекордно короткі терміни.

Підкладка куртки має властивість повертати власне тепло людини за рахунок використання в ній матеріалу, виготовленого за технологіями OMNI-HEAT. Ця технологія допомагає зберегти тепло в 5 разів більше, ніж звичайна куртка. Дані властивості також виконують дихаючий ефект, дозволяючи вільно циркулювати повітря.

Чоловіча куртка GO TO JACKET оснащена еластичними манжетами та має регульований низ, що також допомагає зберегти тепло між тілом та курткою. Виріб також має захист підборіддя від блискавки, на додаток 3 кишені, дві з яких знаходяться зовні та одна потаємна, яка знаходиться з внутрішньої сторони.

Фірмовий синій колір Columbia, красива графітова стрічка на логотипі.

Ідеальна в туристичні поїздки та місто, складається в мінімальний розмір. Усі фото мої, наживо колір ще красивіший. Оригінал 100%.

Розмір L.
Обхват грудей – 65.
Ширина плечей – 50.
Довжина рукава – 69.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 40/L/48
Продавець
maxim...
maximusthegreatest
Суми
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?