Всі категорії
Додати товар

Тепле картате напіввовняне півпальто casablanca франценція/марокко xl.

1200 грн
Опис

Яскраві шовкові сорочки. Кашемірові спортивні костюми в ретростилі. Відчуття легкості та невимушеності. Все це Casablanca — паризька марка одягу, що змушує мріяти про прогулянки французькою Рив'єрі, пригоди на Гавайські та спекотні ночі в марокканському місті, назва якого вона носить. Шараф Тажер заснував Casablanca, пам'ятаючи про свої північноафриканські та паризькі культурні корені. У результаті вийшло розумне поєднання високої якості пошиття й елегантного повсякденного одягу.
Шараф Тажер народився і виріс у Парижі, і з самого дитинства був оточений творчими людьми: обидва його батька-марокканці працювали в індустрії моди. Його дід також був художником-мозаїчністю, серед клієнтів якого був король Марокко. Попри те, що Шараф вирішив вивчати архітектуру, не дивно, що на початку своєї кар'єри йоготягнуло до світу моди.
Креативний директор-самоучка заснував Casablanca після декількох років вдосконалення свого бачення під час роботи над іншими проєктами.
Підлітком він стажувався за кулісами в Ріка Оуена, а через роки став співзасновником і дизайнером бренда вуличного одягу Pigalle разом зі своїм другом Стефаном Ашпулом.
Тажер покинув Pigalle наприкінці 2016 року та створив Casablanca два роки потому з нульовим бюджетом. Він стверджує, що відтоді не витратив ні цента на маркетинг, що є природним продовженням його коханого способу життя. Однак бренд отримав багато безплатної реклами, ставши фаворитом відомих особистостей, як-от музикант Burna Boy, актор Джефф Голдблюм, автоперегінник Льюїс Хемілтон, засновник Amazon Джефф Безос та інші.
Casablanca складається зі спортивних розслаблених образів у барвистому ретро-гламурному стилі. У своїх колекціях бренд міксує повсякденні силуети з тейлорингом, поєднуючи естетику вулиці та люкса. Для речей Casablanca характерні тропічні патерни, сміливі кольори, використання вишивки та монограм. Назва — данина поваги марокканській спадщині дизайнера та любові його батьків, які познайомилися в цьому приморському місті, працюючи пліч-о-пліч в ательє з пошиття одягу.
Головним джерелом натхнення для дизайнера є подорожі. «Більше часу я живу в готелях, тому що багато подорожую. Але навіть коли я є в Парижі, я люблю бути в готелях. Люблю халати та вестибюлі, де люди розслаблені, але все ще добре одягнені і все таке. Це те, що я дійсно люблю, і бренд уособлює це», —opвив Тажер із Complex.
Casablanca був заснований тільки 2018 року, але досягнення і впевненість бренда в собі, безумовно, суперечить його молодому віку. «Популярність марки свідчить про зміну парадигми в чоловічій моді, коли чоловіки одягаються сміливіше, причому не тільки в Азії, а й у США та Європі», -зелена Софі Брокар, генеральний директор Patou, якаecувала Тажера після того, як він став одним із восьми переможців премії LVMH Prize 2020 року.
Продається чудове півпальто молодого креативного пива Марокансько-британського мультибренда Casablanca. Це модель прямого двобортного півпальто. Виріб виготовлений зі щільної м'якої напіввовняної тканини (51% натуральна вовна, 49% поліестер). Модель із невеликим відкладним коміром, який під час використання металевого гачка перетворюється на комір-стійку. пальто має глибокі похилі врізні кишені. Рукави прямі з тканими ремінцями на ґудзиках.
Ззаду пальто на великій прямій кокетці. У нижній частині спинки — глибокий шліц.
Виворітна сторона виробу утеплена підкладкою: у верхній частині — стьобана підкладка (100% поліестер), у нижній частині — гладка поліестерова тканина. Між поліестеровою підкладкою і верхом пальто — шар утеплювача. З виворітного боку моделі є 2 потайні кишені. З лівого боку — вертикальна врізна кишеня, з правого боку — накладна кишеня.
Пальто в відмінному стані. Розмір XL. Розміри за схемою: 1 - 51 см. 2 - 60 см. 3 - 65 см. 4 - 65 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер Вовна
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:
Зима Весна Осінь
Принт:
У клітинку

Схожі товари