Всі категорії
Додати товар

Чудове напіввовняне картате півпальто h&m швеція s (44 р.)

700 грн
Опис

H&M — популярна марка зі Швеції, яка виробляє одяг, взуття, спідню білизну, косметику, аксесуари в невисокому ціновому сегменті. Повна назва (Hennes&Mauritz).
Декларовані принципи бренда H&M — висока якість товарів, оригінальний дизайн згідно з модою, демократичні ціни. У компанії працює велика кількість креативних дизайнерів. Корпорація H&M без перебільшення сплутала весь світ, сьогодні це найбільша мережа в Європі. Її покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% і з кожною новою колекцією змінювати свій образ.
Продається чудове вовняне півпальто знаменитого шведського мультибренда H&M. Це модель неформального молодіжного однобортного напівпальто.
Верх виробу виконаний з товстої м'якої напіввовняної тканини сірого кольору в неясно виражену карту. Склад матеріалу: 50% вовна, 39% поліестер, 9% поліамід, 2% акрилік. Півпальто з красивим маленьким відкладним коміром із лацканами. Виріб напівобтислого фасону. Модель застібається на 3 невеликі фірмові ґудзики чорного кольору. У нижній частині пілочок — глибокі похилі врізні кишені. На лівому боці грудей невелика врізна кишенька Рукава вшивні, у нижній частині, за аналогією з піджаками, на лінії шва пришиті 4 невеликі фірмові ґудзики чорного кольору.
На спинці є в нижній частині невеликий шліц. Вона ще зашита.
З виворітного боку моделі м'яка поліестерова підкладка чорного кольору. З виворітного боку на поличках містяться невеликі врізні кишені. Півпальто має стан нової речі без видимих слідів носіння. Розмір 44. Розміри за схемою: 1 - 44 см. 2 - 48 см. 3 - 64 см. 4 - 89 см. НОТ - 44 см. Ширина по нижньому краю - 50 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліамід Поліестер Вовна
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари