Всі категорії
Додати товар

Пальто, пальто чоловіче, напівпальто, пальто кашемірове, френч, кашеміровий френч,...

1200 грн
Опис

Пальто кашемірове, напівпальто, кашеміровий френч, кашеміровий кітель ☆ Ricco collections ☆ ( НОВЕ)

Пальто чоловіче кашемірове ☆ Ricco collections ☆ made in Ukraine 🇺🇦 ( НОВЕ) , пошиття типу МОРСЬКИЙ КІТЕЛЬ ( Тужу́рка (від фр. toujours — «завжди», досл. «всі дні») — верхній чоловічий формений одяг довжиною. (з двома рядами гудзиків), із сукняної тканини, найчастіше чорного кольору.) Стильне чоловіче напівпальто приталена модель, два ряди ґудзиків, комір стійка, склад тканини: чиста шерсть 40%, альпака 10%, мохер 40%, поліамід 10%. Модель укорочена, всередині 3 кишені (кишені як у новому пальті підшиті ниткою/зашиті/ що б розшити, треба висмикнути нитку), 2 кишені нижніх бічних прорізних, 2 кишені зовнішніх грудних (так само підшиті ниткою, для шкарпетки треба розпороти кишені). 100% поліестер.

Вимірювальна таблиця на останньому фото
Виміри:
1) плечі 46 див.
2) напівоб'єм грудей 56 см.
3) довжина рукава 68 см
4) довжина пальта по спині у середині 70 див.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.
Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки

☆Кашемір – це ніжна, м'яка і красива тканина, з якої шиють верхній одяг. Виготовляється з підшерстка волосяного покриву гірської кози. Через складність видобутку і виробництва тканини, а також невеликого відсоткового співвідношення до загального обсягу тканини для демісезонного одягу, він високо цінується. Кашемір тчуть з гребінної пряжі, зібраної з пуху кашмірських гірських кіз, що мешкають у північних регіонах Індії, Китаю, Непалу, Пакистану, Монголії

☆Про бренд☆
Бренд Ricco і як сама фабрика були засновані 1992 року в Україні. Цей завод з пошиття пальто. Ще з основи компанія займалася конструюванням і створенням жіночого верхнього одягу.
Торгова марка швидко набрала популярності у великих країнах, таких як країни ближнього зарубіжжя. Німеччина. Вона впевнено увійшла до світу європейської моди.
Вже 2009 року фабрика стала спеціалізуватися і на чоловічому верхньому одязі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
  • Onesize
Матеріал:
Кашемір Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари