Всі категорії
Додати товар

Традиційного британського стилю класичне вовняне(60%) пальто бренду riley

699 грн
Опис

Традиційного британського стилю класичне вовняне(60%) пальто бренду Riley. Стан нової речі, сток.
Двобортне пальто має бути в гардеробі будь-якого стильного чоловіка. Виріб застібається на зручні гудзики і має в комплекті хлястик, який змушує пальто щільно прилягати до фігури, забезпечуючи тепло. Класичний комір з лацканами. Практичним елементом пальто є дві зовнішні кишені з клапаном і застібкою на гудзик. Ще одним функціональним елементом виробу є внутрішня кишеня, в який можна зберігати всілякі дрібнички.
Пальто- це ідеальний варіант для тих, хто цінує елегантність та шик. Продукт призначений для прихильників повсякденного і напівелегантного стилю. Ідеально підходить для елегантного побачення, роботи,поїздки в місто або прогулянки з вашою другою половинкою. Всі будуть в захваті від вашого пальто, яке підкреслить шикарний outfit. Пальто такого типу-класика чоловічої моди, його позачасовість-величезна перевага. Воно ніколи не вийде з тенденцій і буде служити вам на довгі роки. Пальто зручне та забезпечує захист від холоду і вітру. Це відмінний вибір для осінньо-зимового сезону. Класичний дизайн дозволить вам підібрати його для будь-якого більш формального випадку. Будь-який чоловік буде задоволений таким позачасовим пальто.

Розмір ХL.
-довжина 100
-плечі 46
-пог 58
-рукав 68

Склад:
60% вовна
35% поліестер
5% поліамід

Riley це ідеальний зразок традиційного британського стилю. Класичний дизайн, найкращі тканини, оригінальні принти - ось за що тисячі клієнтів обирають продукцію Riley. Продукція бренду є втіленням англійської класики, елегантної, лаконічної та бездоганно стильної.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Вовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?