Всі категорії
Додати товар

Традиційне вовняне чоловіче пальто himalaya tirol alpine loden overcoat steinbock австрія 48 р.

1700 грн
Опис

Традиційне вовняне пальто Alpine Loden. Модель «Tirol» була розроблена, щоб допомогти австрійським чоловікам з комфортом пережити сувору зиму, при цьому виглядати респектабельно. Ключові особливості, які стали визначати стиль Loden, спочатку були дуже функціональними за своєю природою. Наприклад, глибока складка по всій довжині спинки давала власнику більший діапазон рухів, що також дозволяло дозволяла підчепити додатковий товстий светр під пальто, при цьому не обмежуючи руху. Крім того, дві непомітних прорізи, вшиті в талію пальто, забезпечують легкий доступ до кишенях штанів або поясу для картриджів. І, звичайно ж, альпійські рукава (зшите отвір в області пахв) також дають власнику повну свободу рухів при лазінні або полюванні. Хотя эти функции могут не понадобиться вам каждый день, они делают Tirol поистине особенным пальто, которое будет поддерживать ваш внешний вид на долгие годы.
Размер пальто рассчитан на то, чтобы его можно было носить поверх пиджака, но его также можно надеть поверх свитера или блейзера, оставив свободное место. Если вы не собираетесь накладывать многослойные вещи, мы рекомендуем заказывать на размер меньше, чем размер вашего пиджака.
Пальто бывает двух размеров: полное или обычное (R).
Повнорозмірні моделі більше за розміром, на грудях і плечах на 2 дюйми більше місця для тих, хто любить традиційний вільний крій з простором для надягання поверх толстого светри та / або блейзера. Стандартні (R) розміри пропонують більш сучасний вигляд, але їх все ще можна носити поверх піджака, тому немає необхідності збільшувати розмір, просто замовте свій істинний розмір у відповідності з розміром грудей. ФУНКЦІЇ: Виготовлено Pischl & Pischl 80% натуральна вовна / 20% альпака. Колір сірий. Тканина середньої щільності 15,34 унції або 520 г / м Контрастний регульований ремінець для підборіддя Альпійські рукава (отвір в пахвовій западині) Вентиляційний кишеня для доступу до поясного 2 зовнішніх кишені прорізні кишені для рук і 1 внутрішній кишеню Лоден зелений Гудзики з коров'ячої шкіри Дизайн Steinbock Атласна підкладка , що вистилає всю виворітну сторону пальто. Виконано з віскозної тканини у вертикальну смужку бордово-зеленого кольору. Пальто повнорозмірне. Розмір 48. Розміри за схемою: 1 - 52 див. 2 - 66 див. 3 - 64 див. 4 - 123 див. Стан ідеальний. Виробництво Австрія, Тіроль.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Осінь Весна
Принт:
У смужку