Всі категорії
Додати товар

Куртка парку пуховик freedomday оригінал італія 3xl найбільший розмір

18899 грн
Опис

Продам супер сучасну і якісну куртку парку-пуховик виробництва ІТАЛІЯ, нова з біркою, фірми FREEDOMDAY, йде на наш 54-56й розмір-це останній розмір на сайті виробника найбільший розмір НА ШАФЕ! Фото на хлопчика реальні і показують ширину куртки-не озброєним оком видно, що велика і максимальний розмір у сітці Фридомдея)))! На великого модного чоловіка з Дніпра, який носить 54-56й розмір. Буде непоганим подарунком чоловікові турботливою дружиною, з чоловіком або з МЧ в такий брендового ай кэйтчд куртці Вам не буде соромно пройтися по Дніпру у холодні лютневі вечора, посидіти в кафе у центрі нашого прекрасного Дніпра-в нашій маленькій аля «Швейцарії»...
Італійське якість речей радувало завжди, моя перевага - ЦЕ країна-ІТАЛІЯ, 2-е -це БРЕНД, що ДУЖЕ важливо.А 3-тє - мега великий розмір-самий останній італійський -3XL. Заміри - ПОГ-67-68 см, ПОБІДИ-67-68, плечі-51см, довжина пуховика-86 см, рукав-69 див.
• Издавна считалось, что воспринимает нас противоположный пол исключительно по внешнему луку(виду), мужчина в спортивной футболке и курточке лыжной вовсе не сможет радовать взгляд будущей избраннице в нашем жестоком и меркантильном мире. Я «ЗА» супер одетых молодых мужчин-это и self respect-собственное уважение, если молодой человек, да и зрелый статусный мужчина себя любит-его полюбят и окружающие. Безопасная сделка только, единственная и любимая, защищающая нас от мошеннических схем. Трохи інформації про парк-пуховику-

Чоловіча парку Freedomday New Campiglio йде з капюшоном, окантованным натуральним хутром Racoon.

Складу - 90% пуху з 10% пером. Яскраве перевага полягає в оригінальна підкладка з фотографічним принтом-є відмінною рисою бренду, у мене на підкладці-гора швидше за все Еверест, дуже красивий принт, а функціональні деталі, такі як застібка спереду на блискавці і гудзиках, кишені для підігріву рук на грудях і великі бічні кишені доповнюють одяг.

Парку Freedomday у синій версії являє собою ідеальний молодий і міський вбрання для вашої зими!
Будьте унікальні перед прийдешніми морозами, йдіть в ногу з модними рішеннями і будьте чарівні в самій теплій парку 2023-2024, де навіть піднімаючись на Еверест Ви будете відчувати тепло. Дякую а перегляд.

P. s. у мене ще є 3 нових пуховика на Вашу обраницю, Італія ...Дивіться мої інші оголошення.
Розмір 3XL коштував 450 євро з доставкою на Україну та митним оподаткуванням.
ширина между плечами 51-52 см
ширина под мышками 67-68 см
ширина внизу 67-68 см
длина по спине 86 см
рукав 69 см
Для того, чтобы купить- жмем кнопку купить.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 46/3XL/54
Утеплювач:
Натуральний пух
Сезон:
Зима

Схожі товари