Всі категорії
Додати товар

Куртка піджак чоловічий zlshijia френч вітровка під шкіру нова 3 розміри

240 грн
Опис

Куртка Піджак чоловічий ZLSHIJIA Френч Вітровка під шкіру нова 3 розміри
Класична куртка - піджак у стилі "мілітарі" чорного кольору на кожен день Не має утеплювача. Виготовлена ​​з плащової тканини, яка дуже схожа на шкіру. Елегантний англійський комір, дві нижні і одна на грудях накладних кишені, які застібаються на гудзики. Також на грудях є кишеня зі зручним бічним входом на блискавці. Низ рукавів прикрашений металевими заклепками, а також на лівому є кишеня на блискавці. Зручна та продумана модель рукава на ліктьовій частині. Застібається френч – вітровка на три гудзики. Закруглені підлоги.Є внутрішня потайна кишеня. На задній частині піджака є класичний розріз. Підкладка поліестер.
Молодіжний стиль, індивідуальність та неповторність, самовираження та висока данина нестаріючого стилю виражається в кожному чоловікові.
Сезон :: весна, літо, осінь
Виробник – фабричний Китай
Виміри :
1. - Напівобхват грудей: 51 см. Довжина: 71 см. Плечі: 42 см. (ширина плечей міряється між швами рукавів по спині) Довжина рукава: 61 см.;
2. - Напівобхват грудей: 52 см. Довжина: 74 см. Плечі: 43 см. (ширина плечей міряється між швами рукавів по спині) Довжина рукава: 62 см.;
3. - Напівобхват грудей: 54 см. Довжина: 75 см. Плечі: 45 см. (ширина плечей міряється між швами рукавів по спині) Довжина рукава: 63 см.
Швидке відправлення – всі підтверджені замовлення до 14:00 відправляються на день замовлення.
Доставка і оплата:
- Безпечна оплата.
- Укрпоштою на повну передоплату.
- Нова пошта по передоплаті або повна оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Плащівка
Модель:
Вітрівка
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:
Літо Весна Осінь
Принт:
Без принту

Схожі товари