Всі категорії
Додати товар

Жилетка з електро підігрівом

1560 грн
Опис

Жилет з підігрівом 4х зон
Розміри в наявності L, XL, (маломірні)

Універсальна річ з трьома режимами обігріву, що підійде для дітей,жінок і чоловіків
Тип тканини - балоньєва плащівка на синтапоні ,внутрішня сторона з мембраною Omni heat, яка допомагає збереженню тепла
Сезон - осінь, зима, весна
1. Живлення/Usb-заряджання: Вам необхідно підключити зовнішній акумулятор Powerbank. Розміщується у спеціальній внутрішній кишені. Powerbank має бути витягнутий під час прання. Мінімальна потужність, що рекомендується, 6000- 10000мА і більше
2. Безпека та здоров'я: Стабільна напруга тепла та безпечна для тіла. Підходить для кращого зігрівання області живота, спини,шиї та талії.
3. Нагрів великої площі: жилет з електричним підігрівом має чотири вбудовані нагрівачі, які мають функцію кровообігу та тепла, яка не тільки зігріває живіт, спину, талію, але також сприяє циркуляції крові.
4. Широке застосування: Цей жилет з підігрівом ідеально підходить осінньої,весняної, зимової риболовлі, велоспорту, кемпінгу, снігового трекінгу, полювання, активного відпочинку на відкритому повітрі,прогулянок ,а також для тих кому доводиться працювати при низьких температурах та багато іншого.
5. Безпечний та легкий: вдосконалена конструкція системи підігріву забезпечує комфортне тепло. Нагрівачі із вуглецевого волокна великої площі, безпечні та ізольовані. Зручний та приємний для шкіри, гладкий та теплий на дотик. Жилет допоможе Вам легко пересуватися всю зиму, не одягаючи громіздкий одяг морозного дня!
Безперечною перевагою саме даної жилетки є її виключна економічність використання електричного заряду батареї,в залежності від обраного режиму обігріву+25°,+35°,+45 °
При використанні режиму роботи+25°в поєднанні з павербанком на 10тМа, заряду батареї вистачає приблизно на 10-12 годин

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Плащівка
Утеплювач:
Синтепон
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
stnslw
stnslw
Київ
Була

Схожі товари