Всі категорії
Додати товар

Жилет, безрукавка з підігрівом, m-l

1100 грн
Опис

Вмикайте та регулюйте температуру, коли це Вам потрібно. Працює від будь-якого джерела живлення 5 вольтів, має USB-вихід для під'єднання. Сильніше нагрівання на вулиці — менше в приміщенні. Тепер Вам не потрібно одягати кілька светрів — ви регулюєте температуру самостійно!
3 режима нагрева:
1) енергоощадний режим — 25 градусів
2) комфортний режим — 35 градусів
3) теплий режим — 45 градусів;
1. Живлення/Usb-заряджання: Вам необхідно під'єднати зовнішній акумулятор Powerbank. Розміщена в спеціальній внутрішній кишені. Powerbank має бути витягнутий під час прання. Рекомендована мінімальна потужність — 10000 мА
2. Безпека та здоров'я: Стабільна напруга тепла та безпеки тіла. Підходить для кращого зігрівання зони живота, спини та талії.
3. Жилет з електричним підігрівом має вбудовані нагрівачі, які мають функцію кровообігу та тепла, яка не тільки зігріває живіт, спину та талію, але також сприяє циркуляції крові.
4. Широке застосування: Цей жилет із підігрівом ідеально підходить для катання на лижах, зимової риболовлі, катання на гірських велосипедах, велоспорту, кемпінгу, снігового трекінгу, полювання, активного відпочинку на відкритому повітрі та багато чого іншого.
5. Безпечний і легкий: вдосконалена конструкція системи опалення забезпечує вам комфортне тепло. Нагрівачі з вуглецевого волокна великої площі, безпечні та ізольовані. Зручний і приємний для шкіри, гладкий і теплий на дотик.
Заміри: за ог 50 см, довжина 63 см, плечі 40 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
online-shope
online-shope
Вінниця
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари