Всі категорії
Додати товар

Жилет, жилет байкерський, мото жилет, жилет байкерська, жилет, мото жилет,...

1500 грн
Опис

МОТО ЖИЛЕТ/ Мото жилет/ розвантаження/ текстиль/ ALPINESTARS / НОВА/

Жилетка, жилетка, мото жилетка, розвантаження "Альпійська заїзду" ALPINESTARS made in Italy. ЖИЛЕТ байкерський, так само для любителів активного відпочинку, полювання, риболовлі, мото і вело спорту. Тканина cotton + мембранна тканина (дихаюча) + нейлонові вставки. Стан новий ЄВРОСТОК МАГАЗИН. Мего багато кишень 4 внутрішніх кишені, 9 кишенею зовнішніх (кишені на блискавках, липучках, утяжках). На спині є відсік для мотозахисту спини. По ширині регулюється хлястиками на липучках з боків по 2 хлястики з кожного боку. Розмір вказаний М, але краще орієнтуватися на виміри. Ідеально підійде від 75 кг до 100 кг (все регулюється). Основна застібка блискавка пластмасова масивна. Вимірювальна таблиця на останньому фото. ЗАМІРИ:
1) плечі 45 см
2) напівоб'єм грудей 55+ регулюється.
3) довжина жилета 70 див.

ЖИЛЕТ стильно та ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті

.Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Alpinestars («Альпінстарс») — провідний світовий виробник професійних гоночних товарів, екіпірування для різних видів мотоспорту, високоефективного одягу та високоміцного ергономічного взуття. Проживаючи в передгір'ї італійських Альп, Санте захоплювався сміливістю альпіністів та красою гір, вершини яких вони підкоряли. Щоб хоч якось полегшити їхню долю, він шив для них першокласне взуття, яке зручно сиділо на нозі, захищало від холоду та механічного впливу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?