Всі категорії
Додати товар

Жилет the north face m denali vest deep grass green

4500 грн
Опис

Жилет The North Face M Denali Vest Deep Grass Green — флісова безрукавка на блискавці від бренду The North Face, яка виготовлена із високоякісного переробленого нейлону Ripstop та дихаючої тканини. Фірмовий знак, вишитий на грудях з лівої сторони та на спині. Дві нагрудні кишені з прихованою блискавкою, які забезпечать зберіганню дрібних речей та дві бічні кишені. Чоловіча безрукавка The North Face M Denali Vest складається з композиту двох матеріалів та поєднання двох кольорів, а саме: темно-зеленого кольору з флісового матеріалу та з чорною ставкою на грудях з нейлону. Жилет є дуже комфортним для транспортування. Металева передня блискавка з застібкою та комір з високою горловиною. Безрукавка стане ідеальним вибором для повсякдення і походів в гори, оскільки поєднує в собі високу якість та теплопровідність.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ THE NORTH FACE:
Історія бренду The North Face почалася в місті Сан-Франциско як невеличкого роздрібного магазина альпіністського спорядження, заснованого в 1966 році Дугласом Томпкінсом і його тодішньою дружиною Сьюзі Томпкінс. Через два роки він був придбаний Кеннетом «Hap» Клопп. Північна сторона гори (The North Face), як правило, найхолодніший і найгрізніший маршрут, щоб піднятися. Якийсь час, у магазині пропонуються тільки товари, орієнтовані на альпіністів і туристів. В 1980 році асортимент розширився одягом для лижників, а потім туристичним спорядженням. The North Face в даний час є дочірньою компанією VF Corporation. Головний офіс знаходиться в Аламеда, штат Каліфорнія, разом з корпоративним братом, JanSport. У 2007 році JanSport була найбільшим у світі виробником рюкзаків, виготовляють майже половину всіх рюкзаків, що продаються в США. Логотип у вигляді чверть кола і написом The North Face, придуманий каліфорнійським дизайнером Девідом Алкорном в 1971 році, він символізує Хаф-Доум, масивний гранітний моноліт у національному парку Йосеміті.

The North Face – американська компанія, що спеціалізується на виробництві верхнього одягу, взуття, флісу й обладнання, такого як рюкзаки, намети та спальні мішки. Продукція компанії орієнтується на альпіністів, лижників, сноубордистів, туристів і спортсменів, та людей які ведуть активний спосіб життя. Компанія є спонсором професійних спортсменів по бігу, скелелазінню, лижному спорту і сноубордингу по всьому світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Нейлон Фліс
Матеріал:
Фліс Нейлон
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари