Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Жилетка з підігрівом xxl, синя чоловіча, жіноча. від павербанку електрична безрукавка usb.

1280 грн
Опис

Cиня жилетка з підігрівом - перед Вами розмір XXL. Деталі замірів та розміри дивіться на фото. Маємо також інші розміри цієї моделі.

Жилетка з підігрівом від Павербанку, характеристики.
Живлення:
Живлення нагрівальних панелей жилетки - від батареї PowerBank через USB, Павербанк не входить у комплект. 

Рекомендована модель батарей:
Будь ласка, використовуйте батареї з високою потужністю USB (одиниця вимірювання: Вт), чим вище потужність USB, тим вища температура нагрівання. 

Режими роботи:
Акумуляторна безрукавка має 3 режими нагріву: 25, 35 та 45 градусів Цельсія. Режими можна змінювати поокремо ззаду та спереду повторним натисканням на кнопки Є дві кнопки управління. Щоб увімкнути безрукавку слід натиснути на почекати декілька секунд до загорання індикаторів. Жилетка при цьому повинна бути підключена до Павербанку. 

Пошиття:
Жилетка електрична від Павербанку гарної якості пошиття та якісна внутрішня підкладка бежевого кольору (на живих фото видно колір та якість). Приємний на дотик матеріал. Має три кишені (одна внутрішня для Павербанку та дві зовнішні)

Умови використання.
По інструкції виробника одяг з підігрівом можна прати у пральній машинці разом з нагрівачами. 
Жилетка нагрівальна може одягатися під верхній одяг, можна використовувати для рибалки, спорту, полювання,  відпочинку на свіжому повітрі, у прохолоду, для зими та під час вітряної прохолодної погоди.

Безрукавка призначеня як чоловіча або жіноча, унісекс. Чоловіки, жінки можуть використовувати цей товар. Вшито 9 зон підігрівання.

Важливо! Powerbank не входить у комплект що продається.

Оформляйте покупку - відправляємо товар швидко.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 40/L/48
  • 42/XL/50