Всі категорії
Додати товар

Carpathian pet food inactive сухий корм для котів 12 кг. для кастрованих котів

1640 грн
Опис

Carpathian Pet Food - Inactive сухий корм для малоактивних, кастрованих і
стерилізованих котів та кішок всіх порід.

Розмір гранули: 400-608

Експерти потурбувалися про безпеку здоров’я малоактивних, кастрованих і
стерилізованих котів та кішок, тому знизили рівень жирів і вуглеводів,
пропорційно збільшуючи вміст протеїну. Саме завдяки цьому, знижений ризик
виникнення ожиріння, зменшене навантаження на опорно-рухову, серцево-судинну
та сечовивідну системи. Вміст у кормі L-карнітину посилює процес розщеплення
жирів, сприяє зниженню надлишкової ваги, посилює білковий обмін, що покращує
тонус м’язів і підтримує роботу серця.
Корм «Inactive» має підвищений вміст вітамінів: А, Е, групи В. Компоненти
корму зі збільшеною кількістю клітковини покращують функції кишечника,
підвищують рівень травлення та запобігають виникненню запорів. Вміст цинку дає
позитивний вплив на шкіру та шерсть. Знижений рівень Магнію (Mg) попереджує
виникнення сечокам’яної хвороби.
Тільки повноцінне харчування ТМ Carpathian Pet Food «Inactive», для
малоактивних, кастрованих і стерилізованих котів та кішок, здатне забезпечити
нормальну життєдіяльність Вашого улюбленця.

Особливості корму:

1. М`ясо курки 33% (Для повноцінного щоденного раціону малоактивних, кастрованих і стерилізованих котів та кішок створено корм з високим відсотком м’ясних інгредієнтів, які є джерелом замінних і незамінних амінокислот та основою здоров’я котів і кішок)
2. М'ясо палтуса атлантичного 2,5% (Містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору, нікотинову кислоту і вітамін D, які є важливим фактором оздоровлення кісток і нервової системи і сприяють засвоєнню)
3. Підвищений вміст високозасвоюваних протеїнів (L.I.P.) (Для підтримання роботи м’язів малоактивних, кастрованих і стерилізованих котів та кішок важливим доповненням корму «Inactive» стали ізолят сироваткового протеїну та гідролізат печінки. Для даної групи котів та кішок останні відіграють роль джерела високоякісного та високозасвоюваного білку (L.I.P.), багатими амінокислотами (BCAA) з найвищим з усіх відомих натуральних продуктів харчування рівнем їх змісту, з нульовим вмістом вуглеводів, лактози і жирів, відносяться до швидких протеїнів.)
4. Омега-3 та омега-6 поліненасичені жирні кислоти (Для блиску шерсті та еластичності шкіри гранула наповнена Омега-3 та Омега-6.)
5. Екструдовані злакові вищого ґатунку (Пшениця та кукурудза, харчові волокна бурякового жому та пшеничних висівок є запорукою покращеного травлення, профілактикою метеоризмів, формування малої кількості та оптимальної консистенції стулу.)
6. Сушені трави (Хвощ польовий, листя вишні, волошка, пирій зміцнюють кровоносні судини, стимулюють травлення, нормалізують сечовивідну систему, що важливо для малоактивних, кастрованих та стерилізованих котів і кішок, є джерелом вітамінів А, К, С, РР, групи В.)
7. Фрукти та ягоди (Яблука, чорнослив, чорниця та журавлина збагатили гранулу корму для малоактивних, кастрованих і стерилізованих котів та кішок вітамінами А, Е, С, групи В, мінералами, які загально укріплюють і тонізують організм Вашого вихованця; зміцнюють травну, сечовивідну та нервову системи; покращують склад крові, потужний імуномодулятор, мають протизапальну дію.)
8. Пребіотик actigen (Кожен день на організм котів та кішок діють різні стресові фактори зовнішнього середовища. В стресових ситуаціях захисні сили макроорганізму кота та кішки послаблюються, одночасно з цим умовно патогенна мікрофлора активується та викликає захворювання тварини. Профілактику та корекцію дисбіотичних порушень за допомогою замісної терапії застосували Actigen – пребіотик нового покоління, рідкісний життєвонеобхідний компонент, виготовлений з багатого зовнішнього шару дріжджових клітин. Попадаючи в організм, він витісняє із кишечника патогенні мікроорганізми та сприяє заселенню його новими видами бактерій, які формують нормальну мікрофлору.)
9. Знижений рівень магнію (Попередження виникнення сечокам’яної хвороби, поп

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип кормів:
Клас:
Преміум
Вік:
Дорослі

Схожі товари