М'ясо індички має високу харчову цінність, відносно низькокалорійне і при
цьому ситне. Це чудове джерело лізину, триптофану, метіоніну та цистину. Крім
того, жир м'яса індички, як одна з небагатьох видів м'ясної сировини, є цінним
джерелом поліненасичених жирних кислот сімейства n-6. Сировина, отримана з
індички, є цінним джерелом селену, цинку і фосфору, а завдяки низькому вмісту
сполучної тканини м'ясо індички відноситься до сировини високої харчової
цінності. Подаруйте своїй собаці трохи розкоші! Склад: яловичина 30% (легені,
серця, шлунки, м'ясо, вим'я), індичка 25% (серце, м'ясо, печінка), свинина 20%
(м'ясо, печінка, нирки, стравохід), бульйон, яйця 3%, морква 1,7%, натуральний
коричневий рис 1,2%, мінерали, лляне масло 0,2%, насіння подорожника 0,2%,
сушений базилік 0,01%. Аналітичний склад: сирий протеїн - 11%, сирий жир -
6,5%, сира зола - 2,5%, сира клітковина - 0,8%, волога - 78%, кальцій - 0,3%,
фосфор - 0,25% Добавки на кг: вітамін D3 - 450 МО, Вітамін Е - 40 мг, Цинк
(оксид цинку) - 30 мг, Марганець (оксид марганцю (II)) - 2 мг, Купрум (сульфат
міді (II), пентагідрат) - 0,4 мг, Йод (покритий , гранульований безводний
йодат кальцію) - 0,3 мг.