Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Беззерновий сухий корм для собак молодших вікових груп

580 грн
Опис

Тип продукту: Корм

Кілька примірників у наявності

Nature's Protection Superior Care White Dog — беззерновий сухий корм для собак молодших вікових груп (3-12 місяців), малих порід, білих і світлошерстих собак. Цей корм призначений для здорового росту цуценяти.

ФАСУВАННЯ:
Вага 1, 5 кг — 580 грн
Вага 10 кг — 3500 грн
Вага 15 кг — 4999 грн

ВЫВОДИТ ПЯТНА ОТ СЛЕЗ.
Ретельно підібрані джерела білка з білої риби підтримують правильний склад сліз і допомагають усунути коричневі плями навколо очей, рота та лап.

ЗАЩИТА ИММУНИТЕТА.
Біла риба- тріска, путосу, сайда — цінується за гіпоалергенність і високий вміст вітамінів А і D.

ГІПОАЛЕРГЕННІСТЬ І КОНТРОЛЬ ВЕСА
Основним і легкозасвоюваним джерелом білків високої якості є біла риба. Тріска, путосу та сайда цінуються за свої гіпоалергенні властивості. Крім того, біла риба містить більше вітамінів А і D, ніж будь-яка інша риба, які є життєво важливими для собак. Біла риба низькокалорійна, тому допомагає контролювати вагу молодих собак.

ЧУДОВАНІ СМАЧНІ ЯКОСТІ Й УСВОЯМІСТЬ.
Повноцінний, дуже смачний корм для собак, створений із ретельно відібраних інгредієнтів високої якості, професійно оброблений, що забезпечує високу засвоюваність продукту та невеликий твердий стілець.

Жирні кислоти з лососевого жиру та насіння льону для здоров'я шкіри. Корм доповнений антарктичним крилем, унікальним і 100% екологічно чистим джерелом Омега-3, слугує організму вашого вихованця з науково доведеними перевагами: здорова шкіра, блискуча шерсть.

Імунний захист:

лютеїн і високий вміст вітаміну Е допомагають захистити клітини, поліфеноли зеленого чаю і винограду уповільнюють процеси старіння та зміцнюють імунітет.

Природна антиоксидантна система:

вітамін Е й олія розмарину захищають від негативного впливу вільних радикалів цілком природним способом.

MicroZeoGen:

динамічний мікронізований клиноптилоліт активно стимулює здоров'я кишківника та засвоєння поживних речовин. Понад 15 позитивних ефектів MicroZeoGen були підтверджені десятиліттями досліджень. Завдяки своїм властивостям MicroZeoGen може допомогти

-Вивести токсини, важкі метали, аміак з організму тварини;
- Поліпшити засвоєння поживних речовин;
- Укріпити імунну систему.

Розмір гранул 6-8 мм

NATURES' PROTECTION Superior Care — колекція рішень для білих собак! Колір вовни, стан шкіри та імунної системи білих або світлих собак вимагають індивідуальних рішень, які можна забезпечити завдяки правильному живленню.

Інгредієнти
Настав час харчуватися розумніше. Nature's Protection допоможе вам, як найкраще годувати вашого улюбленця.
Корм для собак, створений фахівцями, що містить тільки ті інгредієнти, які потрібні вашому собаці (і нічого з того, що не потрібно вам)

Стан: Новий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?