Всі категорії
Додати товар

Поїлка для собак і котів, переносна пляшка 300 мл.

340 грн
Опис

*Поїлка для собак стане справжньою знахідкою для любителів тварин. Поїлка підійде для середніх собак, маленьких собак, цуценят та котів. Поїлка не протікає, займає мало місця, має ремінець на руку. Об'єм 300 мл.

*Недопиту воду можна злити назад

Особливістю даної моделі є те, що недопиту воду можна злити назад, натиснувши кнопку. Подача води у вбудовану миску також подається натисканням на кнопку.

*Фіксатор від проливання

Портативна поїлка для собак має перемикач, який фіксує подачу води. Ви можете переносити її в сумці, не переживаючи, що протікає вода.

*Як користуватися поїлкою

Персональна поїлка для собак проста і зручна у використанні. Відкрутіть верхню частину миски від пляшки. Налийте очищену воду та закрутіть назад. Нахиліть поїлку в горизонтальне положення. Відкрийте фіксатор і натисніть кнопку – подача води почнеться. Після пиття, поверніть поїльник для собак у вертикальне положення і натисніть на кнопку, щоб повернути воду назад у пляшку. Поверніть фіксатор до попереднього стану.

*Поїлка для собак дорожня

Переносна поїлка для собак відмінно підходить для прогулянок на вулиці, поїлку зручно брати в дорогу, в походи на природу.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vi_toriia
vi_toriia
Супер-продавець
Запоріжжя
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари