Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Підставка з мисками для собак, підставка під миски

4500 грн
Опис

1. Оригінальний спосіб прикрасити куточок вашого домашнього улюбленця - замовити у нас підставку під мисочки. Вона дуже зручна у використанні, і впишеться у будь-який інтер'єр.
2. До того ж це практичне рішення, оскільки дуже часто ваш вихованець, коли їсть із незакріпленої миски, ганяє її по всій квартирі.
3. З нашими підставками, ви забудете про ці проблеми. Їжа і вода не вивалюватиметься за межі годівниці вашого вихованця.
4. До того ж такі підставки легко доглядати-достатньо протерти підставку вологим рушником, і сполоснути миску під проточною водою.
5. Підставка виконана з натуральних матеріалів-дерево, метал. Колір можна вибрати абсолютно будь-який, у нас велика палітра лакофарбових покриттів, які ще й гіпоалергенні.
6. На фото розмір 60*80, але ми можемо зробити підставку під будь-які розміри, оскільки потрібно орієнтуватися на породу вашого улюбленця.
7. Для індивідуальних консультацій звертайтесь за телефоном, або в будь-який зручний для вас месенджер ********** Ціна залежить від розміру

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари