Всі категорії
Додати товар

Миски для собак і кішок із захистом від переповнення

380 грн
Опис

Миски для собак і кішок із захистом від переповнення - оригінальні миски для годування, які ідеально підходить для ваших вихованців. За допомогою цієї миски для тварин ви зможете містити підлоги в чистоті. Миска для тварин гарантує правильну кількість води завдяки поплавцю, який підтримує постійний рівень води.
Також ці миски для води мають водонепроникне ущільнення для запобігання протіканню.

Миска для котів і собак має неслизьку систему, що допомагає мисці з водою стояти стійко. Миска для води для котів та собак легко розбирається і миється, що ідеально для дому та в подорожі.

З місткістю 1,5 літра, ця миска забезпечить достатню кількість води для вашого вихованця протягом дня. Завдяки своєму просторому об'єму, ви можете бути впевнені, що вашому вихованцю завжди буде доступна свіжа та чиста вода.

Миска для води Magic Bowl - це не тільки зручне, але і безпечне рішення для власників кішок і собак, які піклуються про здоров'я та комфорт своїх вихованців.

Рекомендуємо купити миску для котів та собак із захистом від переливання та отримайте практичне та стильне рішення для забезпечення вашої кішки чи собаки свіжої та безпечної води. Зручність використання, висока якість матеріалу та естетично привабливий дизайн роблять цю миску чудовим вибором для дбайливих власників домашніх тварин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари