Всі категорії
Додати товар

Миски для великих собак на адаптивній підставці adaptivelunch

розпродаж до 25 Травень

2490 грн
Опис

Це найкраще рішення для собак великих та середніх порід, розроблене за участю провідних світових зоологів, етологів та ветеринарів. Значно переважає по якості, безпечності та функціональності миски для собак на штативі.

Використовуючи годівницю для собак AdaptiveLunch , Ви власноруч регулюєте висоту стільниці по висоті та куту нахилу. Це дозволяє зменшити навантаження на шийний та спинний відділ тварини під час харчування, тим самим забезпечуючи харчування тварини у природному для неї положенні.

Кожна годівниця виготовлена вручну з масиву дерева та має гладеньку і дуже приємну на дотик поверхню. Це безпека, здоров'я та комфорт для вашого чотирилапого на довгі роки.

Вологостійке покриття (Німеччина) є екологічним та безпечним для тварин, оскільки також використовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3).

Корм та вода завжди залишаються у надійно зафіксованих мисках, Вас більше не бентежить шум від мисок під час харчування тварини та підставка перешкоджає розсипанню їжі по підлозі, тим самим забезпечує чистоту вашої домівки.

Розмір (ДхШхВ): 56x24х40 см, регульований кут нахилу та висоти стільниці від 10 до 35 см з кроком 5 см. Миски 1,8 л, діаметром 21 см. Підходить для середніх та великих собак .

Кольори: графіт, білий/графіт, білий/дуб, графіт/дуб

!Інші варіанти годівниць без регулювання для собак та котиків див. у "інші оголошення автора".

Особливості годівниць :

• Комфорт та здоров'я: Миски на підставці мають змінну висоту та кут нахилу, забезпечуючи Вашій собаці правильну поставу та максимальний комфорт під час їжі і пиття.

• Практичність та Довговічність : Миски виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі (Німеччина). Вони абсолютно безпечні для здоров'я ваших тварин та довговічні. Їх легко мити, вони не вбирають запахи, що забезпечує максимальну чистоту.

• Натуральна краса та екологічність: Кожна підставка AdaptiveLunch виготовлена вручну з масиву дерева та має гладеньку та дуже приємну на дотик поверхню. Вологостійке покриття (Німеччина) є екологічним та безпечним для тварин, оскільки також використовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3). Завдяки своєму стилю та палітрі кольорів вони підійдуть до будь-якого інтер'єру і додадуть особливий шарм вашому простору.

Підставка з натурального дерева для великих собак легка у догляді, для цього достатньо лише протерти її вологою губкою. Завдяки оснащенню силіконовими ніжками, що надійно фіксують її на підлозі, вона не буде зміщуватись, а ваша підлога буде захищеною від пошкоджень.

Замовте та подаруйте вже сьогодні своїм вірним друзям місце для їжі, яке вони обожнюватимуть, адже вони точно на це заслуговують!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари