Всі категорії
Додати товар

Б/у. автоматична годівниця для кішок все для лап, автоматична годівниця для хатніх...

749 грн
Опис

Б/У ЗА РАХУНОК ПОРАЩИН ТА ТРІШИН (ДИВІТИСЯ НА ФОТО), У ГАРНОму СТАНІ!

- Годування за часом. Ви можете використовувати таймери із затримкою до 48 годин, щоб запланувати 2 порційні прийоми їжі для вашого вихованця. Таймер забезпечує автоматичне відкриття в заданий час.
- До комплекту входить пакет із льодом — пластикова годівниця, що не містить BPA, вміщує до 300 мл сухого або вологого корму, забезпечуючи найкраще свіже годування завдяки унікальній охолоджувальній підставці.
- Матеріал безпечний і простий в очищенні. Знімний піддон, що не містить BPA, можна легко мити в посудомийній машині. Залишу частину дозатора можна легко очистити ганчіркою.
- Простота у використанні. У цій годівниці для хатніх тварин, розрахованої на 48 годин, використовуються 2 батарейки АА (не входять до комплекту) і вона проста в експлуатації — наповніть лотки годівниці сухим кормом, встановіть таймер і готово. Знімні лотки, що піддають, можна мити в посудомийній машині, що спрощує очищення.
- Дотримуйтеся дієти: програмована годівниця для хатніх тварин — чудовий спосіб контролювати порції, якщо ваш пухнастий друг схильний до переїдання.
- Годування з двох лотків. Кожен лоток автоматичної годівниці для котів вміщує до 300 мл сухого або напіввологого корму, що дає змогу вам виконувати регулярний і кількісний план годування. Примітка. Уникайте потрапляння їжі або слизу навколо миски, через яку її неможливо відкрити. кришка

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?