Всі категорії
Додати товар

Welltobe smart автоматична годівниця для кішок і собак автоматична годівниця wi-fi для 2 кішок

4319 грн
Опис

- Інтелектуальні параметри годування: автоматична годівниця підтримує застосунок для операційних систем iOS і Android. Спочатку під'єднайте автоматичну годівницю для кішок до Wi-Fi, потім через застосунок для мобільного телефона можна під'єднати план годування, щоб віддалено керувати пристроєм і годувати вашого вихованця. Цей процес простий, а графік годування можна встановити безпосередньо на пристрої без потреби під'єднання до мережі.
- Стандартна ємність 4 л: годівниця для кішок об'ємом 4 л вміщує 1,2 кг корму для хатніх тварин і може годувати кішок і маленьких собак упродовж 15-20 днів. Стандартна місткість гарантує, що ваш вихованець зможе їсти, навіть коли ви перебуваєте далеко від дому. Ви більше не турбуватиметеся про те, що ваш вихованець голодуватиме один удома, поки ви перебуваєте в короткій відпустці або вам доведеться працювати до пізньої ночі.
- Гнучке планування подрібнення: годівницю для кішок можна запрограмувати на 6 прийомів їжі на день у запланований час, кожне приймання їжі складається від 1 до 48 порцій по 0,28 унції (приблизно 8 г) на порцію, що допомагає вашому вихованцю розвивати здорове харчування. звички. Завдяки цьому пристрою власникам хатніх тварин більше не доведеться турбуватися про те, що їхні милі кішки та собаки страждають на ожиріння.
- 10-секундне нагадування про записування. Завдяки новим оновленим параметрам запису ви можете записувати до 10 секунд персоналізованих голосових нагадувань. Це повідомлення відтворюватиметься під час кожного запланованого приймання їжі, щоб кішка встигла поїсти вчасно. Ви можете вимкнути голосове повідомлення, щоб спокійно спати у вихідні.
- Подвійне джерело живлення: автоматична годівниця для кішок WellToBe живиться від адаптера живлення і 4 батарейок типу D. Навіть якщо несподівано перерветься електроживлення або раптово вимкнеться адаптер живлення від мережі, пристрій зможе продовжити роботу завдяки батарейкам. (Батарейки до комплекту не входять).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип:
Годівниці
Продавець
andriy2382765
andriy2382765
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?