Всі категорії
Додати товар

Б/у. автоматична годівниця для кішок petlibro

2520 грн
Опис

- Вдосконалений прозорий резервуар】Легко перевіряйте залишок сухого корму для кішок у цій автоматичній годівниці для кішок об'ємом 4 л/6,9 чашок через прозорий резервуар і допомагає своєчасно поповнювати корм, уникаючи водночас частого відкриття кришки. Також обладнаний вологопоглинальним мішком для збереження свіжості продуктів.
- 【Подвійне джерело живлення】Використовуйте адаптер постійного струму 5 В, підтримуючи живлення автоматичної годівниці для кішок за допомогою 3 лужних батарей D-елемента (не входять до комплекту), встановлених на випадок перебоїв у подаванні електроенергії, переконайтеся, що ваш вихованець постійно отримує їжу. (Знаряджений пам'яттю налаштувань для запобігання раптовому збою живлення)
- 【Гнучкий таймер годування】 Більше жодних передсвітних дзвінків для пробудження або занепокоєння, коли ви працюєте понаднормово вночі! Легко програмована автоматична годівниця для кішок PETLIBRO з таймером для видавання корму в потрібний час, 1-4 приймання їжі на день і до 9 порцій за приймання їжі, індивідуальний здоровий раціон для вашої кішки та собаки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?