Всі категорії
Додати товар

Б/у. миска для води pawque підняті миски для собак, піднятиі миски для повільного...

672 грн
Опис

Б/У ЗА РАХУНОК ПЛЯМ, В ХОРОШОМУ СТАНІ, ПОКАЗОВАНО НА ЖИВИХ ФОТО!

- Підняті миски для собак для всіх стадій росту: доступні 3 висоти: 6,1", 7,7", 9,3 дюйма ідеально підходять для маленьких, середніх та дорослих собак середнього розміру, так що вони можуть годувати себе, не нахиляючись і не напружуючи суглоби, ідеально для літніх собак або собак із артритом.Достигніть найкомфортнішого рівня годування простим натисканням кнопок для регулювання висоти.
- Простіший у використанні: обід із захистом від проливання запобігає розливу та розбризкуванню собачого корму або води. Стійша квадратна форма з протиковзною гумою в нижній частині ніжок стабілізує миску та запобігає її перекиданню собакою. Автономна конструкція з однією чашею дає змогу уникнути змішування води та їжі, забезпечуючи максимальну чистоту та гігієну.
- Миска для води з плавальною конструкцією: Миска для води для собак Pawque обладнана саморегулювальним плавальним диском, який тоне під час дотику до мови собаки, запобігаючи переливам і завжди підтримуючи правильний рівень води для пиття вашої собаки. Зменшуйте розливи або бризки води, зберігаючи її волосся й підлогу сухою й блискучою.
- Велика місткість 80 унцій: миска для води з неіржавкої сталі з дуже широким горлечком і разючою місткістю 2,5 л (80 унцій) безпечна, довговічна та легко чиститься. Просто зніміть його з підставки та помийте в посудомийній машині. Крім того, у ньому можна одночасно пити кілька хатніх тварин, що сприяє глибшому зв'язку.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари