Всі категорії
Додати товар

Сток! фонтан для кішок petkit з бездротовим насосом

2340 грн -30% 1638 грн
Опис

Є ПОТЕРТОСТІ,БЕЗ ЗАВОДСЬКОГО УПАКУВАННЯ!

- БЕЗДРОТОВИЙ НАСОС 3.0: У цьому автоматичному фонтанчику для котів використовується модернізований бездротовий насос 3.0, який більш стабільний, ніж дротовий водяний насос, не має заплутування пучків дротів і безпечніший. Водночас на вході води в насос поміщається шматок пінопластового фільтра, який може заздалегідь перехоплювати забруднення, що потрапляють у насос, і продовжувати термін експлуатації насоса. Знімна конструкція насоса також полегшує очищення.
- РОЗБІРНИЙ БАК ДЛЯ ВОДИ ТА ОСНОВАННЯ: Резервуар для води цього дозатора води для котів і основа блока живлення мають рознімну конструкцію, що безпечніше, ніж заряджений нерозбірний резервуар. Знімна конструкція також дає змогу вам додавати воду та чистити цей дозатор води для собак.
- ФІЛЬТР 3.0: Цей фонтанчик для кішок Petkit для домашніх кішок постачається з фільтром PETKIT 3.0, який збільшує кількість фільтрувального матеріалу та забезпечує кращу фільтрацію, забезпечуючи вашого вихованця свіжою водою в будь-який час.
- СМАК ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ СУХОГО ГОРЕННЯ: Коли в фонтані бракує води, насос автоматично перестане працювати, щоб запобігти загорянню пристрою. Вам не доведеться турбуватися про те, що вашому вихованцю загрожує небезпека.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?