Всі категорії
Додати товар

Прямокутний акваріум 30 л

1022 грн -10% 922 грн
Опис

Тип товару: акваріум
Вигляд акваріума: прямокутний
Об'єм: 30 літрів
Товщина скла: 4 мм
Розмір акваріума: Єврокромка
Обробка скла: 400х250х300 мм

Прямокутний акваріум 30 л - це стильний і якісний акваріум від українського виробника. Акваріум виготовлений з високоякісного полірованого скла і міцного силіконового герметика. Кромки і торці акваріума ретельно оброблені і відполіровані на спеціальному стеклообрабатывающем обладнанні.

Вибираючи акваріум потрібно задуматися не тільки про дизайн або стилістиці акваріума, а так само необхідно подбає про затишок ваших вихованців. Обов'язково враховуйте кількість вихованців які будуть там знаходиться, що б не було перенаселення. Акваріум потрібно завжди утримувати в чистоті і порядку, акваріум такої форми дуже легко мити.

Хороший домашній акваріум завжди буде радувати око, і може гармоніювати з будь-яким інтер'єром. Завдяки своїм компактним розмірам такий акваріум буде відмінно виглядати в будь-якому куточку вашого будинку і зробить його більш затишним та індивідуальним. Гарний акваріум неодмінно буде створювати комфорт і затишок у вашому будинку.

 Для уникнення утворення тріщин або поломки,  акваріум повинен бути встановлений на абсолютно рівну поверхню. Під дно необхідно прокласти поліпропіленовий килимок-підкладку.

Стильний дизайн.

Компактні розміри.

Якісне скло.

Якісна обробка торців акваріума.

Довговічний і недорогий.

Доставка службами Нова Пошта, Укрпошта і Делівері в будь-який регіон України. Можливий самовивіз.

Ця модель акваріума, для транспортування його службами вантажоперевезень, додатково упаковується в пінопластовий короб і гофроящик (послуга безкоштовна).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари