Всі категорії
Додати товар

Прямокутний акваріум 336 л

10350 грн -1% 10250 грн
Опис

Тип товару: акваріум
Вигляд акваріума: прямокутний
Об'єм: 336 літрів
Товщина скла: 10 мм
Розмір акваріума: Єврокромка
Обробка скла: 1200х400х700 мм

Прямокутний акваріум 336 л - це стильний та якісний акваріум від українського виробника. Акваріум виготовлений з високоякісного полірованого скла та міцного силіконового герметика. Кромки та торці акваріума ретельно оброблені та відполіровані на спеціальному склообробному обладнанні.

Вибираючи акваріум потрібно задуматися не тільки про дизайн або стилістику акваріума, а також необхідно подбати про акваріум. затишок ваших вихованців. Обов'язково враховуйте кількість вихованців, які там знаходитимуться, хоч би що було перенаселення. Акваріум потрібно завжди утримувати в чистоті та порядку, акваріум такої форми дуже легко мити.

Хороший домашній акваріум завжди радуватиме око, і може гармонувати з будь-яким інтер'єром. Завдяки своїм компактним розмірам такий акваріум відмінно виглядатиме в будь-якому куточку вашого будинку і зробить його більш затишним і індивідуальним. Хороший акваріум неодмінно буде створювати комфорт та затишок у вашому будинку.

 Для уникнення утворення тріщин або поломки,  акваріум повинен бути встановлений на абсолютно рівну поверхню. Під дно необхідно прокласти поліпропіленовий килимок-підкладку.

Стильний дизайн.

Компактні розміри.

Якісне скло.

Якісна обробка торців акваріума.

Довговічний і недорогий.

 Доставка службою Нова Пошта в будь-який регіон України.

 Ця модель, для транспортування службою Нова Пошта, додатково упаковується службою в дерев'яні палетні борти або ж у дерев'яне обрешетування (послуга платна).

 Весь товар, що відправляється в упаковці "Дерев'яні палетні борти" або ж у "Дерев’яне обрешетування", відправляється тільки з 50% передоплатою, але не менше 1200 грн, або при 100% передоплаті. Ця упаковка гарантує вам страховку Новою Поштою, за транспортування вантажу, на 100% його вартість.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize