Всі категорії
Додати товар

Декорація для акваріума у формі затонулої дерев'яної бочки

220 грн
Опис

Наявність декорацій є обов'язковою в будь-якому акваріумі, оскільки риби сприймають їх не як декор, а безпечне місце, в якому вони зможуть сховатися в екстреній ситуації. Під час же їхньої відсутності мешканці переживають за своє життя і поводяться неспокійно.
За бажання ви можете задекорувати бочку живим мохом або живими рослинами, які відмінно приживуться на поверхні. Для того щоб задекорувати печеру мохом, досить обкласти її з усіх боків і обмотати волосінню на деякий час. Мох не вибагливий і відмінно розростається, створюючи на поверхні красиве зелене укриття. Так само мох виконуватиме не тільки декоративну функцію, а й буде чудовим місцем для розвитку корисних бактерій.

Декорація виготовлена з інертного матеріалу полірезин, він абсолютно не впливає на прозорість води в акваріумі. А за тривалого перебування у воді не обростає водоростями. Ідеально підходить як для прісноводного, так і морського акваріума. Щільна структура декорації не піддається розвитку цвілі та мікробів. Крім всіх вище перерахованих якостей, статуетка не деформується, не тріскається і не облазить під час тривалої експлуатації, а також стійка до ударів.

Підходить для всіх видів акваріумів.
Не має впливу на воду.
Легке і швидке очищення від нальоту.
Ударостійкий матеріал.
Не несе жодної шкоди для мешканців акваріума.
Розмір (ДхШхВ): 9 х 5 х 6 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize