Всі категорії
Додати товар

Акваріумний аэратор компресор usb акумулятор на випадок знеструмлення перевезення та...

855 грн

розпродаж до 19 Травень

641 грн
Опис

В наявності, замовляйте будь якою поштою, безпечним замовленням, або на картку. Наложкою без передоплати не відправляю.

ПОВНІСТЮ АВТОНОМНИЙ до 70 годин! SEBO (SOBO) SB-218 Потужність: 1Вт, Живлення: DC-5V Повітряний тиск: 0.018Mpa Вихід повітря: 3л/Хв Вихід: один отвір Розмір: 110X70X38см Ємність акумулятора: 2600mAh Рекомендуємий акваріум: до 50л Вага: 300г
Комплект - аератор, кабель живлення, шланг, розпилювач, зворотній клапан, посібник користувача (англ/китайський), коробка.
Підходе як й 2-й номер для акваріумів до 50л як основний, до 100л як резервний. Працює від будь якого пристрою USB, будь то блок живлення, комп'ютер, павербанк чи навіть автомобільний USB та коли зникає живлення автоматично перемикається на вбудований акумулятор й може працювати в середньому до 70годин. Коли напруга відновлюється, продовжує працювати й заряджає акумулятор. Має два режими, звичайний та економний. (1-й режим одне натискання, великий діод світиться, пристрій працює постійно. 2-й режим вмикається другим натисканням, великий діод мерехтить, пристрій дає кисень 10 секунд та потім 10 секунд не працює)

Є інші товари, іграшки, тощо, також для задоволення та розваг дорослих, питайте.
Відправка день в день, або на ранок наступного дня будь якою поштою, безпечною покупкою чи з передоплатою 100грн на картку також будь якою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize