Всі категорії
Додати товар

Aquael asap 700

1585 грн
Опис

Виробник: Aquael
Тип продукту: Устаткування для акваріумів

Aquael ASAP 700 - кращий внутрішній акваріумний фільтр

Абсолютно новий інноваційний внутрішній акваріумний фільтр поєднує в собі високу продуктивність і функціональність з елегантною конструкцією, яка дозволяє в рази скоротити час, необхідний для технічного обслуговування фільтра. Призначений для очищення і аерації води в акваріумах об'ємом від 100 до 250 літрів. Внутрішній фільтр Aquael ASAP 700 складається з сучасного енергоефективного мотора, який поміщений в елегантний кожух.

У великій прозорій ємності розташована фільтруюча губка, яка під засобом не тільки механічної, але і біологічної фільтрації гарантує супер прозору воду, все це здійснюється завдяки тому що, спеціальна губка швидко заселяється корисними бактеріями. А також компанія Aquael пропонує як стандартні наповнювачі, так і картриджі з активованим вугіллям або поглиначем фосфатів, що запобігає зростання водоростей.

Перевага, безсумнівно кращого внутрішнього аквариумного фільтра ASAP 700 в тому, що при його обслуговування немає необхідності виймати весь фільтр, що дуже зручно і значно скорочує час, необхідний для обслуговування пристрою. Фільтр дуже універсальний, тому що його можна використовувати для акватерраріумів, завдяки тому що він може працювати у воді глибиною всього 5 см.

Фільтр максимально ефективно насичує киснем воду, викликаючи інтенсивний рух на її поверхні. Завдяки функціональним характеристикам фільтр ідеально підходить як початківцям, так і більш досвідченим аквариумистам.

Висока продуктивність, ефективно очищує воду.
Швидка установка і обслуговування, завдяки простоті конструкції.
Сучасний мотор з низьким споживанням енергії.
Працює у воді глибиною 5 см.
Ідеально підходить для акватерраріумов.

Потужність: 6.8 Вт.

Продуктивність: 650 л/ч.

Размер: 8х6х24 см (ДxШxВ).

Внутрішній фільтр ASAP складається з сучасного енергоефективного мотора, поміщеного в елегантний кожух, і прозорого змінного картріджа з великопористою губкою. Проходячи через губку, вода піддається не лише ефективній механічній фільтрації, але і біологічній, оскільки губка швидко заселяється корисними бактеріями. Завдяки цьому вода зберігає прозорість і безпеку для мешканців акваріума. Фільтр дуже простий і зручний в обслуговуванні. Картрідж легко від'єднується і замінюється на новий у міру забруднення. Компанія AQUAEL пропонує три види змінних картріджів : з губкою, з губкою і вугільним наповнювачем і з губкою і наповнювачем PhosMAX, який допомагає понизити рівень фосфатів. Нові внутрішні фільтри ASAP також прекрасно підходять для акватераріумів, оскільки можуть працювати при рівні води всього 5 см А інтенсивний рух, що викликається фільтром, на поверхні води допомагає її ефективному насиченню киснем. Filter ASAP 300 500 700 Пропускна спроможність [l/h] 300 /500 /650 Потужність [W] 4,2 /5,0 /6,8 Рекомендована місткість акваріума [l] <100 /50-150 /150-250

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари