Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Акваріумний повітряний насос aqqa

1315 грн -30% 921 грн
Опис

- 💧Висока ефективність і енергоощадження: повітряний насос потужністю 2,5 Вт із двома вихідними отворами, 2 повітряних камені, 2 трубки, 1 USB-кабель, 1 адаптер. Потік повітря 2,5 л/хв, довжина шнура живлення: 2,5 фута, він вирізняється низьким енергоспоживанням і високим енергоощадженням, ідеально підходить для акваріума місткістю 1-100 галонів. Підвищує рівень кисню в акваріумі та допомагає зберегти здоров'я риб.
- 💧ПЕРЕЗАРЯДЖИЙ ПОДУШНИЙ НАСС: Акваріумний повітряний насос AQQA можна під'єднати та перезарядити для використання безпосередньо. Можна використовувати в приміщенні та на відкритому повітрі, просто повісьте на резервуари. Він автоматично перемкнеться з електричного на акумуляторне живлення під час переривання електричного струму.
- 💧Індикація заряду батареї: сині індикатори допомагають чітко визначити рівень заряду батареї та режим повітряного насоса, що спрощує роботу. Під час використання USB для підзаряджання синій індикатор вмикається й безперервно блимає; синій індикатор із п'яти смужок не блимає, коли заряджання завершене. Індикатор низького заряду батареї: коли батарея розряджена, синій індикатор останньої смуги безперервно блиматиме.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize