Всі категорії
Додати товар

М'яка силіконова щітка для собак та кошенят

160 грн
Опис

Миючий масажний диспенсер, щітка для душу.
【М'який силіконовий матеріал】 гребінець для ванни для домашніх тварин виготовлена з якісного харчового силікону, який має перевагу стійкості до високих температур, легко чиститься і швидко сохне. Силіконова гумова щітка для купання може забезпечити гарну взаємодію для вас і вашої собаки або кішки, щоб масажувати її шкіру, видаляти пил.
【Зручність у використанні】 Спеціальна нековзна конструкція рукоятки цієї гребінця для видалення волосся в душі для собак та котів забезпечує зручний захоплення.
[Комфортні відчуття при масажі] Завдяки дозатору шампуню масажна щітка для собак не тільки забезпечує швидке і ретельне миття ваших вихованців, але і масажує шкіру, покращуючи кровообіг. Ця щітка для домашніх тварин може дати вашому вихованцю дуже зручне купання.
【Портативна щітка для цуценят】 Легка конструкція, вага цієї щітки для чищення собак та котів складає всього 85 г, а розмір – всього одна долоня, щоб повністю її схопити. Навіть якщо ви наповните контейнер шампунем, ви не відчуєте жодного тиску, тому зможете краще допомогти своєму собаці.

【Швидка сушіння та економія місця】 Конструкція з отвором для підвішування дозволяє легко повісити багатофункціональну щітку для догляду за собаками для сушіння після використання, що заощаджує місце.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anigerya
anigerya
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари