Всі категорії
Додати товар

Пуходерка для котів і собак щітка — гребінець фурмінатор від шерс

197 грн
Опис

Гребінець для видалення підпорошення в собак і кішок, щітка для догляду за твариною

Щітка для вичісування — це практичний і зручний аксесуар для регулярного догляду за шерстю вашого вихованця. Вона призначена для котів і собак із середньою та довгою шерстю й допомагає без особливих зусиль видалити підшерстя тварини під час линяння. Вигнуті зубчики з безпечними наконечниками ефективно видаляють відмерлі волосинки, не подразнюючи шкіру тварини. А система найчистішого очищення дає змогу легко зняти вичесану шерсть із поверхні щітки.

Навіщо це потрібно?
Будь-який власник собаки або кішки знає, що догляд за шерстю — важлива частина турботи про чотирилапом друга. Небрежне ставлення до вичісування тварини загрожує не тільки великою кількістю шерсті на меблів і одязі, а й проблемами для самого вихованця. Оскільки може призвести до появи вовняних клубків у шлунку та порушення прохідності стравоходу. Тому регулярне вичісування необхідне більшості собак і кішок, і особливо важливо для довгошерстих і пухнастих порід.

Легко чиститься
робить догляд за шерстю вихованця максимально зручним і легким. На відміну від звичайних щіток, вона забезпечена функцією самоочищення, яка дає змогу без особливих зусиль зняти з неї вичесану шерсть. Для цього потрібно натиснути кнопку на тильній стороні щітки, після чого верхня частина підніметься й залишиться тільки видалити все зібране простим рухом.

Делікатне вичісування
Щітка має пружні під час натискання зубці з високоміцної неіржавкої сталі, вигнуті під кутом 60 градусів. Вони чіпляють мертві волосинки й акуратно витягають їх на поверхню. Крім того, кожен зубчик покритий захисним наконечником, який допомагає уникнути пошкодження шкіри тварини та робить процедуру вичісування безболісною. І навіть трохи приємної, оскільки щітка має легкий масажний ефект.

Ергономічна ручка
Конструкція щітки враховує не тільки потреби тварини, але й комфорт господарів. Ручка покрита нековзною гумовою оболонкою, що дає змогу надійно утримувати аксесуар у руці під час використання. А кнопка для очищення розташована так, щоб її можна було легко витягти з будь-якого положення.
Особливості:

Пружні, захищені на кінцях зубці, вигнуті під кутом 60°
Функція саме очищення
Комфортно вичісує підшерстя, не приносячи больових відчуттів.
Має додатковий масажувальний ефект і стимулює кровообіг.
Зручна гумова ручка
Підходить для котів і собак із чутливою шкірою

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари