Всі категорії
Додати товар

Гумова кістка для чищення зубів у собак, стійка до укусів.

288 грн -14% 248 грн
Опис

Іграшкова гумова кістка для собак.

Підтримуйте здоров'я та свіжість порожнини рота ваших собак — собачі зуби будть у чистоті. Є 2 пискучих елементи що видають звуки під час їх натискань.

✅ Знімає занепокоєння — Ваша чарівна собака викличе психологічний стрес, коли вона сама вдома. Ця безпечна жувальна іграшка для собак допоможе вашій собаці зняти стрес і провести нудний час. Щоб паличка для зубної щітки була чистою, радимо чистити її до та після того, як собаки її пожують.

✅ Чудово підходить для начинки — ця жувальна іграшка ще привабливіша, якщо її начинити шматочками, арахісовим маслом, снеками або зіггі. Можна мити в посудомийній машині для легкого очищення.

✅ Ідеальний розмір — ця іграшка для жувальної зубної щітки для собак підходить лише для маленьких, середніх і великих собак (10-70 фунтів), а не для агресивних собак. Ідеально підходить для гри в жувальну гонитву в приміщенні та на вулиці.

✅ Задоволення гарантовано — жодна іграшка для собачої зубної щітки не є справді незнищенною. Якщо є якісні іграшки для собак, просто натисніть «Зв’язатися з нами», і ми з радістю допоможемо вам із заміною або відшкодуванням іграшок для собак.

Зі стійким до розривів матеріалом і пилкоподібною поверхнею іграшка для жування собаки нелегко деформується для жування та може ефективно очищати зубний камінь із задніх зубів собаки.
Жувальна іграшка для собак може запропонувати вам те, що може полегшити занепокоєння собак вдома, покращити IQ і запобігти укусам меблів або одягу.
Виготовлений з матеріалу TPR, він довговічний.
Довжина жувальної іграшки для собак становить 18 см, а ширина - 8 см.
Підходить для будь-якої різновиди маленьких, середніх і великих собак.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Вид тварин:
Собаки
Тип:
Іграшка для очищення зубів
Призначення:
Догляд за зубами і порожниною рота
Особливості:
Профілактичний
Вікова група:
Від 3-х місяців

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?