Всі категорії
Додати товар

Паровий гребінець, для котів, кішок, собак, акумуляторна

350 грн -29% 250 грн
Опис

Акумуляторна, додаємо воду, пару крапель шампуню, і розчісуємо свого улюбленця, розміри на фото, також є і білого цвіту

Виготовлена з високоякісного пластику, ця щітка підходить як для довгошерстих, так і для короткошерстих котів та собак. Її ергономічна форма забезпечує зручність під час використання, у своїй результати вражають.
Основний секрет ефективності полягає у використанні унікальної технології гарячої пари. Ця інноваційна система розпушує і видаляє навіть найдрібніші частинки пилу та бруду, які можуть накопичуватися на шерсті вашого вихованця. Гаряча пара безпечна і дбайливо очищає шерсть, надаючи вашій кішці здоровий і доглянутий вигляд.
Ця щітка не тільки інструмент грумінгу, а й джерело приємних моментів для вашого улюбленця. Багатофункціональна щітка також забезпечує приємний масаж, який приноситиме задоволення вашому пухнастому другу. Це не просто догляд за шерстю, а ще й можливість зміцнити зв'язок із вашим улюбленцем.
Крім того, регулярне використання парової щітки не тільки знижує линяння, але й робить вовну вашого вихованця більш здоровою та блискучою. Ви зможете насолоджуватися чистотою у своєму будинку, так як інструмент видаляє зайве волосся з підшерстка, запобігаючи їх розповсюдженню по квартирі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Вид тварин:
Кішки

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?