Всі категорії
Додати товар

Б\в petproved шліфмашина для пазурів

1144 грн
Опис

PETPROVED Шліфмашини для нігтів для собак Безшумна шліфувальна машинка для
кігтів для собак Шліфувальна машина для кігтів для собак Безпечний триммер для
нігтів для собак Електрична шліфувальна машинка для кігтів для собак Пилочка
для нігтів

- Швидко та ефективно: алмазні головки та 3 шліфувальні порти. Шліфмашина для собачих кігтів PetProved оснащена двома алмазними шліфувальними головками, які довше зберігають шорсткість та забезпечують більш швидкі результати. Порт 3-х розмірів призначений для всіх домашніх тварин: кішок та маленьких собак, середніх та великих собак. Завдяки цим функціям, що настроюються, стрижка нігтів ще ніколи не була такою простою!
- Модернізоване світлодіодне підсвічування та 2 швидкості шліфування: ще більше переваг. Світлодіодні ліхтарі покращують видимість, освітлюючи нігті, що полегшує видимість та дозволяє уникнути нещасних випадків. Дві швидкості шліфування забезпечують універсальність: повільніша швидкість для тонких нігтів і вища швидкість для товстіших нігтів. Така гнучкість забезпечує більш комфортне та ефективне подрібнення як для вас, так і для вашого вихованця.
- Безпечно та безшумно: технологія блокування тиску та безшумна робота. Будьте певні: використання шліфувальної машинки для собачих кігтів абсолютно безпечне! PetProved забезпечує безпеку завдяки технології блокування тиску, встановленій у пристрої. Щоразу, коли тиск між цвяхом і шліфувальною машинкою для собачих пазурів стає занадто сильним, він миттєво припиняється. О, а чи згадувалося, що він працює безшумно? Підходить навіть для найчутливіших вух!
- Бездротова робота з батареєю, що перезаряджається: підстригайте пазурі вашого вихованця там, де йому зручніше всього! Бездротовий триммер для кігтів для собак дає вам свободу рухів і дозволяє досягати будь-яких кутів, не турбуючись про заплутування шнурів. Завдяки акумуляторній батареї шліфувальна машинка для нігтів завжди готова до використання!
- Ідеальний набір для шліфування кігтів: придбайте шліфувальну машинку для собак PetProved та випробувайте швидку та легку стрижку кігтів! В комплект входять шліфувальна машинка для нігтів, 2 шліфувальні головки (одна груба та одна м'яка), кусачки для нігтів, кабель для заряджання та інструкція. Влаштуйте собі та своєму вихованцю сеанс стрижки пазурів, який сподобається всім. Придбайте набір PetProved для свого вихованця вже сьогодні!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Догляд за лапами/кігтями
Призначення:
Догляд за лапами/кігтями

Схожі товари