Всі категорії
Додати товар

Пилосос-гребінець для вовни pet grooming dryer wn-10

475 грн
Опис

Опис Пилосос-гребінець для вовни *** ******** ***** Звичайні гребінці і щітки, вичісуючи шерсть, залишають її навколо вас: на підлозі, одягу і меблів. Це призводить до того, що після процесу вичісування вихованця починається не зовсім приємний процес прибирання будинку від шерсті. Пылесос-расчёска предназначена для животных с длинной и средней шерстью. Гибкая и упругая щетина насадки разработана специально для того, чтобы собирать только сбрасываемую шерсть, не повреждая при этом кожу животного. Процесс всасывания шерсти отделен от процесса вычесывания, чтобы насадка не присасывалась к собаке и не причиняла ей боль и дискомфорт. Щетка с зубцами деликатно собирает шерсть и частички отмершего эпидермиса, улучшая состояние кожного покрова животного. Собранная насадкой шерсть засасываются только после того, как вы отпускаете кнопку.

Каждый хозяин кошки или собаки хорошо знает, когда домашние питомцы начинают линять. Это сопровождается разбросанными по всей квартире клочками шерсти и бесконечной уборкой дома. Особо сложно переживают такую ситуацию люди, у которых имеется аллергия на шерсть животных. В таких случаях страдают не только питомцы, внешний вид которых вызывает жалость, но и живущие под одной крышей с ними, люди.

Инновационное устройство имеет свои преимущества:

высокая эффективность;
работает по принципу пылесоса;
питается от сети
сохраняет чистоту;
в наличии имеется инструкция на английском языке.
Крім того, що машинка для вичісування тварин набагато полегшує господарям життя і допомагає утримувати будинок в чистоті, таке пристосування здатне принести користь і тваринам: працює практично безшумно; при вичісування шерсті не викликає дискомфорту у тварин; масаж проводиться делікатно і безболісно. Пилосос-гребінець для вовни *** ******** ***** здатна позбавити від звичних проблем пов'язаних з доглядом за тваринами. З нею можна швидко забути про всі неприємні відчуття, які пов'язані з необхідністю прибирання будинку від шерсті. Крім того, для тварин застосування – суцільне задоволення, забезпечити яке під силу кожному господарю. Розмір: 290*120*70 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?