Всі категорії
Додати товар

Туалет для кота citi kitty для привчання кішки до унітаза

380 грн -23% 295 грн
Опис

Всесвітньо відомий комплект CitiKitty, який швидко навчить вашу кішку ходити в туалет за кілька тижнів. З його допомогою ви можете заощадити десятки тисяч рублів, які зазвичай витрачаєте на котячий туалет. Більше немає жодного запаху, сміття й безладу. Разом із CitiKitty — життя без лотка для кішок на відстані одного кліка!

CitiKitty містить:
— спеціально розроблене навчальне місце для вашого кота/кішки, яке поступово вчить його ходити в туалет. Працює з кішками будь-якого розміру, віку та породи, а також підходить для використання з будь-яким різновидом унітаза, включно з круглими та подовженими, гарантованими.
— у процесі навчання дає змогу рухатися як вперед, так і назад і навіть навчати вашого кота/кішку на другому туалеті у своєму будинку або в новій квартирі.
— заохочуйте вашого кота/кішку в процесі навчання — це принесе їй задоволення й мотивує до навчання.

CitiKitty працює з: 
• котами та кішками будь-якого віку; 
• кількома котами/кішками одночасно; 
• усіма формами туалету, а також будь-якого розміру, гарантовано. 

Переваги:
Більше жодного сміття. Туалетний учитель для котів CitiKitty не використовує туалетний наповнювач, що створює безлад і неприємний запах, а також вимагає очищення лотка. 
Найкраще для вашого вихованця. Оскільки Ваш кіт/кішка використовуватиме туалет, він/вона не буде розкидати хімікати та пил кварцу, що містяться в багатьох туалетних наповнювачах, які, як довели останні дослідження, викликають проблеми дихальних шляхів і здоров'я вихованців. 
Збережіть ваші гроші. Кожен похід до магазину за наповнювачем для котячого туалету підсумовується і витрачає ще більше грошей із Вашого сімейного бюджету.

Регулярно поповнюємо магазин товарами!

Продавець
garna-rich
Garna Rich
Одеса
21% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?