Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна іграшка для кішок, розумний м'яч, дражнилка

390 грн
Опис

Ваш улюбленець нудьгує без вас? У сучасному світі у нас багато справ, роботи та мало часу на близьких... Іноді навіть не вистачає сил пограти після роботи з вихованцем.

На допомогу прийде наша інтерактивна іграшка, ваш улюбленець точно не залишиться байдужим! М'яч хаотично пересувається у різних напрямках та крутиться на 360 градусів, періодично завмирає, що нагадує процес полювання. Іграшка має підсвічування, добре підійде для нічного полювання. Так само він дуже тихий і не буде шуміти і набридати вам, коли кіт влаштує нічне полювання :) Інтелектуальна система обходу перешкод не дасть м'ячу застрягти будь-де.

Розумний м'яч має 2 режими:
1. Стандартний: одне натискання і м'яч гратиме з вихованцем лише 5 хвилин.
2. Інтелектуальний: натискання з утриманням на 3 секунди, і м'яч буде необмежений час веселити вашого улюбленця :) Можна включати 2 режим, і спокійно йти на роботу.

М'яч зроблений із силікону, вихованець не пораниться і нічого не пошкодиться вдома. Іграшка працює від ємного акумулятора, якого вистачить до 2 годин гри. Заряджається від кабелю USB, що йде в комплекті. Миготливий червоний індикатор говорить про те, що батарея надто низька і її потрібно зарядити. Миготливий індикатор синього кольору – м'яч заряджається. Зелений колір: завершена зарядка. Перед першим використанням виробник рекомендує повністю зарядити інтерактивний м'яч.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Розміри: діаметр 4,3 см
Місткість акумулятора: 80 мАг
Комплектація: розумний м'яч, USB кабель
Матеріал: пластик, силікон
Кольори: блакитний/ рожевий

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?