Всі категорії
Додати товар

Самостійно обертовий м'яч для котят smart-ball

349 грн
Опис

Опис самостійно обертовий м'яч для котів крутиться куля, що котиться,
розумна іграшка Seuno

Переваги:

- Поліпшені матеріали. Він отримав новий прогумований корпус, не лякає кошеня гучним звуком, поки летить по підлозі. Тепер кошеня може гризти м'яч, а не тільки спостерігати за ним.
- Над кулею добре попрацювали та допрацювали стару версію. Тепер він став меншим і більше не лякає кошеня розмірами. Коротко — багато крутих доопрацювань.
- Мотор містить кнопку, яка прихована під гумовою кришечкою. Сама закривашка дуже надійно закривається, по-цему на практиці поки не було ситуацій, коли кіт сам відкривав цю кулю.
- Це гарне тренування, яке зробить вашого вихованця рухливішим, якщо у вас не завжди вистачає часу, щоб із ним гратися. Можна залишити його увімкненим і піти на роботу вранці. Тренує тіло вашого вихованця. Можна класти поруч із собою перед сном і коли вночі в кота починаються рухливі ігри з вашими ногами та іншими предметами в кімнаті — просто натиснути на цю кулю і кинути його на підлогу не встаючи з ліжка, це займе його на якийсь час. А ви можете перелекти на інший бік і спати далі)
- Оновлений відкалібрований мотор забезпечує правильну швидкість як для активних, так і для боязких кішок. Оновлений світлодіодний світильник забезпечує яскраву гру для приваблення ваших хатніх тварин.
- Цей інтерактивний м'яч вабить вашого вихованця, котячися на 360 градусів весь час. М'яч бігатиме всією кімнатою, і він автоматично змінить напрямок під час зіткнення зі стіною або кутом.
- У вихованця більше не буде днів, коли йому нудно. І вам не потрібно турбуватися про його зайву вагу.
- Спеціальний світильник не зашкодить очам тварини. Весь механізм розміщений усередині кулі, і поверхня виготовлена з екологічно чистого матеріалу.
- Товар має європейський сертифікат якості.

Специфікація:
Розмір: 4x4x4 мм
Крута Тайп-Сі Зарядка

Вага: 70 г

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maksy...
GOODBOY
Київ
44% виконаних замовлень
Був

Схожі товари