Всі категорії
Додати товар

(уцінка! без присоски) інтерактивна іграшка для котів sunwuun

360 грн
Опис

Інтерактивна іграшка для котів Sunwuun, іграшка для котів із чарівною
паличкою, іграшка для котів, пташине перо, іграшка для котів із присоскою,
іграшка для котів, ловитель дроту, чарівна паличка, перо з дзвіночком

- Знімна конструкція: інтерактивна іграшка для котів має велику основу-присоску, яка має сильну адсорбційну силу. Його можна адсорбувати на плитці, склі, нержавіючій сталі та мармурі, щоб ваші руки були вільними, а кіт міг грати сам. Ви також можете зняти дріт і тримати його в руці, щоб взаємодіяти з котом.
- Висока якість і безпека: всі матеріали для виготовлення іграшок для котів безпечні, нетоксичні та екологічно чисті. Цей тип гнучкої котячої жердини виготовлено з міцного сталевого дроту, який нелегко пошкодити або зламати, а головка пружини виготовлена ​​з екологічно чистого матеріалу. Іграшкова палиця для котів відмінної якості, довга та гнучка, її нелегко зламати та більш міцна.
- Більше розваг для вашого кота: це чудова інтерактивна іграшка для котів, яка може підтримувати активність вашого кота та уникнути деяких поширених проблем, які виникають у багатьох котів. Без іграшок коти можуть мати поганий настрій і псувати меблі лише заради розваги.
- Яскравий і барвистий: хутряні іграшкові костюми котів яскравих кольорів, а пташки з пір'я оснащені дзвіночками. Коли кіт грає, він крутить своїми пір'ям, щоб візуально привернути увагу кота. Дзвіночок приверне увагу кота. Подвійна привабливість, наша продукція сподобається вашому коту.
- Взаємодія та рух: іграшка для птахів із пір'ям для домашніх тварин може спонукати котів обертатися, стрибати та полювати в інтерактивних іграх, щоб покращити рухливість та здоров'я. Це може зміцнити зв'язок між домашнім улюбленцем і власником, створити довіру і дружбу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?