Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Головоломки для собак hopet для великих собак, пазли для собак для розумової...

850 грн -12% 750 грн
Опис

Іграшка-пазл «Собачі лапи».

Матеріал: ABS+PP

Розмір продукту: 11,85*11,97*2,80 дюйма

Характеристики: 1 шт

• Особливості продукту:

1. Ця іграшка-головоломка може підвищити інтелект домашніх тварин і сприяти розвитку їх мозку. Це рівень складності 1 і підходить для собак або котів, які ніколи не проходили навчання інтелекту або щойно пройшли первинне навчання інтелекту.

2. Спосіб використання: додайте собачі гранули або ласощі в кришку, що ковзає, і в напівсферичні амбари на зовнішньому кільці іграшки. Приваблений запахом їжі, собака може активно ковзати кришками та відкривати амбари, щоб отримати ласощі, граючи з іграшкою.

3. В середині іграшки встановлений звуковий генератор, який, натиснувши на нього, може видавати пискливий звук. Після навчання собака може натиснути на нього, щоб він пискнув, щоб нагадати господареві додати корм.

4. Продукт виготовлено з харчового АБС без бісфенолу А, ПВХ і фталатів, що повністю захищає здоров'я собаки, тому ви можете бути впевнені, що використовуєте його для своєї собаки. На дні є чотири нековзкі гумові подушечки, щоб собака не перекинула іграшку під час гри.

5. Іграшка також має ефект повільного годування, який може виправити шкідливі звички деяких собак їсти занадто швидко. Звичка повільного харчування сприяє здоров’ю шлунково-кишкового тракту собак.

6. Цей продукт підходить для собак будь-якого розміру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?