Всі категорії
Додати товар

Сходи для собак, бежеві , драбинка, пандус для собачок

1400 грн
Опис

Сходинки для маленьких собачок.

Тепер ваш малюк з легкістю буде застрибувати на диван чи ліжко.

Ваше життя полегшиться, непотрібно щораз допомагати своєму улюбленцю.

Сходинки вбережуть вашу тваринку від травм.

Незамінна річ для хворих, та стареньких собачок.

Сходинки повністю м’якенькі, не має гострих твердих кутів. І якщо ви ненароком вдаритесь об них, то просто відсунете трішки сходи. А ваш мізинець ноги не постраждає.

Легенькі, тому їх можна переносити з місця на місце. Але при цьому вони не будуть сунутися, якщо на них виходить тваринка, тому що на дно ми використовуємо тканину на якій є силіконові цятки. Що робить дно антислизьким.

Чохол виконаний з меблевого велюру, і має вшиту по низу блискавку. Доречі блискавки ми використовуємо фірми **** Це найвідоміший та найданійніший виробник. Ви можете не хвилюватися що шерсть чи пил попадуть на блискавку. Вона справиться з будь-якими забрудненнями. Бігунець ховається у невеличку кишеньку, для того щоб не привертати увагу вашого улюбленця і не бути понищеним.

Чохол можна прати на делікатному режимі при 30*. При незначних забрудненнях використовуйте м’яку губку змочену мильним розчином або вологу серветку.

Вся наша продукція шиється у невеличкому цеху, але ми використовуємо лише професійне промислове обладнання, міцні армовані нитки та професіоналізм набутий роками роботи по реставрації меблів.

На постійній основі в наявності маємо два кольори: сірий та беж. Але при необхідності можливе виконання під замовлення в інших кольорах та тканинах. При цьому термін виготовлення збільшується до двох тижнів та ціна збільшується відповідно до вартості вибраної тканини.

Ціна вказана за розмір: ширина 40см, глибина 45см, висота 30см.

Маємо 5 розмірів. Які максимально підібрані до потреб покупців та їх улюбленців. Розміри та ціни є на фото в оголошені.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olhavlasiuk
olhavlasiuk
Супер-продавець
Ківерці
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?