Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна usb смарт іграшка, м'ячик для котів і кішок і собачок

180 грн
Опис

Основна мета кульки, що обертається — змусити Вашого вихованця погойдуватися за ним і повеселитися. Усього одним натисканням кнопки м'ячик почне обертатися на 360 градусів і привертатиме увагу вашого улюбленця. М'ячик постійно переміщатиметься вашим домом, одночасно випромінює світло, що ще більше привертатиме увагу вихованця.

Через форму кулі та системи самобалансувального м'яча куля автоматично змінить свій напрямок під час зіткнення зі стіною, стільцем, дверима тощо. Жодної додаткової допомоги не потрібно, все, що вам потрібно зробити, це увімкнути м'ячик і покласти його на підлогу (рівну) поверхню). Завдяки прогумованій поверхні м'яча він не видає сторонніх звуків.
Як користуватися:
Увімкніть пристрій і покладіть на підлогу, далі кульку зробить усе сам) Пол має бути гладким (плитка, ламінат, лінолеум тощо) На килимі м'ячик пересуватися не може.

У м'ячику є два режими.
Перший режим, коли ви вмикаєте м'ячик, він працює 5 хв і потім вимикається.

Другий режим, за ввімкненого м'ячика натискаєте та утримує кнопку 3 секунди, м'яч працює 2 хвилини та переходить у режим очікування, щойно до нього хтось доторкнеться, він знову починає працювати.

Домашні улюбленці можуть грати самі, тому що немає потреби подавати їм м'яч, тому що він рухається і вимикається сам, у такий спосіб економить час господареві)))

Зарядний пристрій не входить. Для заряджання можна використовувати ноутбук, павербанк, зарядний мережевий USB-пристрій тощо.

Акумулятора вистачає на 1-2 години роботи м'ячика.

Перед першим використанням зарядіть акумулятор повністю, тож ви продовжите його термін експлуатації.
Характеристики:
Матеріал: ABS пластик і силікон. Якісні матеріали, приємні на дотик.

Розмір: 4,3 см діаметр

Батарея: 80mAh

Led — підсвітка
Згорнути

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Для кішок
Тип:
М'ячі
Матеріали:
Силікон
Продавець
enigm...
enigma07021983
Люботин
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?