Всі категорії
Додати товар

Набір для кота ароматних, шерстяних кульок "глибини лісу" 4 шт. всередині

350 грн
Опис

Кольоровий набір кульок "Глибини лісу" ручної роботи з натуральної вовни, від яких ваш домашній улюбленець буде у захваті. У набір входить 4 вовняних кульки зелених відтінків і мішечок з котячою м'ятою, який буде ароматизувати кульки та інструкція по використанню.

Кульки з шерсті - це безпечні іграшки, за якими ваш улюбленець із задоволенням буде ганятися, гратися, гризти, торкатись лапками. Особливо весело спостерігати, як коти ганяються за кульками по всьому будинку, оскільки вони дуже легкі. Бігаючи за кульками кіт залишається здоровим та підтримує свою форму. Коти з задоволенням носять кульки у пащі до своєї схованки, бо кулька це ідеальна здобич.

Ми робимо кульки вручну, методом мокрого валяння вовни. Майте на увазі, що вони можуть дещо відрізнятися за формою, оскільки це виріб ручної роботи і однакові зробити неможливо. Розмір 1 кульки 3 см. Вони дуже добре просочені ароматом котячої м'яти.

Шерсть має властивість природного самоочищення, тому прати їх необхідно лише за необхідності. Коли кіт втрачає інтерес, просто помістіть кульки назад у контейнер для просочення ароматом на 24-48 годин.

Коту не сподобались кульки і він ніяк не реагує на м'яту? Не хвилюйтеся, таке буває, не всі коти реагують на м'яту. У вас є 14 днів з дня отримання покупки, щоб повідомити нас і ми повернемо гроші за товар :)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Для кішок
Тип:
М'ячі
Матеріали:
Природні матеріали

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?