Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна іграшка для кішок 2 pack led light pointer usb перезаряджувані іграшки для кішок

483 грн
Опис

Сток, є невеликі царапини.

продуктеІнформація про продукт

Цільові краєвиди

Кіт

Тема

Тварини

Бренд

Тосикоп

Матеріал

Неіржавка сталь

Вага предмета

0,12 кг

Особливі можливості

Загорятися

* * *

- Оновлення: це останнє оновлення продукту. Використання світлодіодного проєкційного дизайну відрізняється від інших продуктів, привертаючи увагу кішок, воно не пошкодить очі людей і тварин.
- 5 симпатичних візерунків: іграшка для кішок зі світлодіодною підсвіткою має 5 симпатичних візерунків, як-от лапа, кістка, миша, любов і риба, і за потреби може бути змінена форма, щоб привернути увагу вашого вихованця. Просто повертайте шестерні, щоб змінити різні візерунки
- Велике значення: цей набір іграшок для кішок містить 2 іграшки-покети зі світлодіодною підсвіткою різних кольорів, включно з червоним і зеленим. Поєднання паличок для кішок двох різних кольорів можна використовувати взаємозамінно, щоб зацікавити вашу кішку цією іграшкою з рухомою рибкою. Ці дві комбінації також можуть задовольнити ваші потреби в іграшках для кількох кішок.
- Зарядний пристрій USB: у цих перезаряджуваних іграшках для котів використовується заряджання USB, що означає, що нам не потрібно постійно міняти батарею. Заряджайте після зняття кришки. Виготовлена з якісної неіржавкої сталі іграшка для кішок надійна, довговічна, безсмачна та стійка до укусів.
- Легкий: 12*1,6 см (4,72*0,63 дюйма). Вага всього 35 г. З переносним ремінцем дуже зручно брати із собою. Його можна повісити де завгодно, коли виходьте на вулицю, наприклад, на пляшки з водою, кільця для ключів тощо. Дизайн ручки також дуже зручний для перенесення. Його зручно зберігати, коли він не використовується, його можна повісити на гачок, вішалку тощо, а також зберігати в коробці.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?