Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна лазерна іграшка для кішок cooaoo

690 грн
Опис

- Інтерактивні іграшки для кішок 2 в 1】 — — CooAoo 2 в 1 іграшки для кішок з автоматичним обертовим лазером і пір'ям. Іграшки для кошенят імітують інстинкти полювання, лову, ударів і стрибків наших котів, змушують їх бігати та стрибати, як ловля диких тварин. Ця розвага взаємодії так важлива для домашніх кішок, вона дає нашій кішці нові враження та досліджує її котячі інстинкти.
- 【Розумна електрична іграшка для котів】 — наші інтерактивні іграшки для кішок можуть регулювати швидкість за допомогою однієї клавіші: натисніть один раз для повільного режиму, другий раз для швидкого режиму, потім натисніть ще раз, щоб вимкнути його. Інтерактивна іграшка для котів дає вам змогу пристосуватися до гри відповідно до настрою та рівня активності вашої кішки, зберігаючи водночас її свіжість і непередбачуваність, доставляючи кішкам невловне задоволення. Зможе змусити навіть найлінивішого кошеняти вести активніший і здоровіший спосіб життя.
- 【Регульовані іграшки для котів】 — за допомогою простої застібки можна закріпити іграшки для кішок на поверхні завтовшки менш ніж 1,1 дюйма, наприклад, на столі, лазні для кішок, котячому дереві тощо. до. Світловий покажчик і пір'я з дзвінком, обертання на 360° подаруйте своїм кішкам новий досвід і задоволення. Відрегулюйте лазер вгору та вниз, щоб змінити діапазон червоної точки. Низький рівень шуму 20 дБ не потурбує й не налякає вашу кішку. Наша інтерактивна іграшка для котів може бути привабливішою, ніж інші інтерактивні іграшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари