Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Справжнє дерево-кігтеточка “віллі”

8999 грн
Опис

Справжнє дерево-кігтеточка "Віллі" зроблена на основі дерева, клена, який коти Котячого лісу знайшли в Обухівському районі під Києвом. Коти акуратно зняли з клена кору і кілька місяців сушили перед тим, як почати робити кігтеточку. Також дерево оброблене відбілювачем та засобом від грибка та паразитів.

Решту роботи над кігтеточкою коти теж робили вручну.

Кріплення дерева-кігтеточки дуже надійне і стійке, воно витримує дуже великі навантаження і дозволяє дереву стояти окремо. З’єднання дерева з основою виконане з алюмінію, це дозволяє дереву хитатися, як у живій природі. Також основа обшита приємною на дотик велюровою тканиною.

Всі полички на дереві кігтеточці розташовані так, щоб вашому хвостатому звіру було максимально комфортно та цікаво стрибати по них, відпочивати та займатися спортом. Коти Котячого лісу особисто протестили місце розташування кожної полички перед її встановленням.

Коти не забули подбати й про комфортні поролонові подушечки на полицях, вони виконані з дуже якісного, витонченого і дуже ніжного на дотик велюру, також вони змінні, кріпляться на липучі стрічки, щоб їх можна було легко тримати в чистоті, знімати та навіть замінювати.

Для того, щоб ваш улюбленець з максимальним комфортом міг точити кігтики, а ви не переживали з приводу сміття та шматків мотузки, коти котячого лісу використали самий якісний полірований джутовий канат, який не дає багато сміття і при цьому дуже подобається хвостатим звірам – він натуральний, надійний, пружний і дуже довговічний, до того ж він чудово виглядає – це найкращий канат для кігтеточки.

Крім важливої та корисної функції тренажера та місця відпочинку для вашого котика дерева-кігтеточки можуть виконувати і декоративну функцію, бути стильним доповненням до будь-якого інтер’єру. Коти котячого лісу дуже намагалися зробити корисний тренажер та місце відпочинку для вашого улюбленця та стильний арт-об’єкт для вашої оселі.

Вага: 12 кг
Розміри: 75×70×125 см
Основа: плита OSB
Декор основи: меблевий шеніл
З'єднання: алюміній
Полички: фанера
Подушки: поролон
Декор подушок: декоративна тканина велютіна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user170825
user170825
Київ
Був